0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μολις μιλησα με ιδεκε και μου ειπαν τα εξης: στο πρωτο στα σδε οταν δεν αναγραφονται οι ωρες της διημεριδας ή της ημεριδας υπολογιζονται 8 ωρες την ημερα. τωρα, στο δευτερο με τις θεματικες δεχονται σεμιναρια απο οποιοδηποτε φορεα, οπως ειχα γραψει προγενεστερα, εκεινο ομως που διευκρινησα ειναι οτι θα αναγραψουμε το συνολο των θεματικων σε ωρες και οχι σε θεματικες. το συστημα το παιρνει σε ωρες. ε, και για το διδακτικο σεμιναρια της ειδικοτητας μας οπου κι αν εγιναν-κυριως στη δευτεςροβαθμια
Προσμετράται εκπαιδευτική τους προϋπηρεσία Ο χρόνος απασχόλησης των εκπαιδευτικών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας προσμετράται στο σύνολό του στην εκπαιδευτική τους προϋπηρεσία ισότιμα με την προϋπηρεσία σε αντίστοιχα σχολεία της τυπικής εκπαίδευσης.Τα παραπάνω ορίζει τροπολογία την οποία κατέθεσε η υπ. παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, προς ψήφιση στη
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 31, 2010, 12:12:24 amΠροσμετράται εκπαιδευτική τους προϋπηρεσία Ο χρόνος απασχόλησης των εκπαιδευτικών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας προσμετράται στο σύνολό του στην εκπαιδευτική τους προϋπηρεσία ισότιμα με την προϋπηρεσία σε αντίστοιχα σχολεία της τυπικής εκπαίδευσης.Τα παραπάνω ορίζει τροπολογία την οποία κατέθεσε η υπ. παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, προς ψήφιση στη
Εμένα πάντως τη θεματική ενότητα Περιβάλλον που έχω παρακολουθήσει σε ΚΕΕ του ΙΔΕΚΕ μου είπαν ότι δεν μπορώ να τη βάλω και κατάλαβα ότι κατάλαβε και ο ioannis. Loella πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι η προυπηρεσία στα ΣΔΕ θα μετρήσει στα γενικά σχολεία μετά την επιτυχία ΑΣΕΠ αφού ο νόμος λέει ότι η μόνη προυπηρεσία που θα μετράει μετά το 2012 θα είναι αυτή που προέρχεται από τους πίνακες των αναπληρωτών?