0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasodcim στις Αυγούστου 01, 2010, 10:22:57 amΠαράθεση από: loella στις Ιουλίου 31, 2010, 11:55:01 pmΝα ρωτήσω κάτι:Το σεμινάριο στις νέες τεχνολογίες του ΗΡΩΝ, το βάζουμε στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης ή στο 3 για γνώση χειρισμού υπολογιστή θα το βαλεις στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισηςεχω κι εγω καποιες αποριες αν μπορει να βοηθησει καποιος. συνεδρια και ημεριδες δεν μετρουν πλεον? και αν μετρουν που τα βαζω? τα σεμιναρια εκπαιδευσης εκπαιδευτων που παρακολουθησαμε φετος το καλοκαιρι σε ποια κατηγορια θα μπουν?Να διορθώσω:Για το Ηρων εννοώ να μπει στο Επιμόρφωση σε Θεματικές Ενότητες της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και όχι σε Δομές Δια
Παράθεση από: loella στις Ιουλίου 31, 2010, 11:55:01 pmΝα ρωτήσω κάτι:Το σεμινάριο στις νέες τεχνολογίες του ΗΡΩΝ, το βάζουμε στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης ή στο 3 για γνώση χειρισμού υπολογιστή θα το βαλεις στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισηςεχω κι εγω καποιες αποριες αν μπορει να βοηθησει καποιος. συνεδρια και ημεριδες δεν μετρουν πλεον? και αν μετρουν που τα βαζω? τα σεμιναρια εκπαιδευσης εκπαιδευτων που παρακολουθησαμε φετος το καλοκαιρι σε ποια κατηγορια θα μπουν?
Να ρωτήσω κάτι:Το σεμινάριο στις νέες τεχνολογίες του ΗΡΩΝ, το βάζουμε στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης ή στο 3 για γνώση χειρισμού υπολογιστή
Να σε ρωτήσω κάτι loella: Αναφερεις οτι συνέδρια και ημερίδες μετράνε στην επιμόρφωση του διδακτικού αντικειμένου αλλά πρέπει να δείξουμε πόσες ώρες κράτησε το κάθενα.Με ποίο τρόπο θα το δείξουμε αυτό ; Οι βεβαιώσεις συμμετοχής που έχω , αναφέρουν διάρκεια σε ημέρες και όχι σε ώρες. Θα επισυνάψουμε επιπλέον το ωρολόγιο πρόγραμμα του κάθε συνεδρίου εκτός απο τις βεβαιώσεις ; Παράθεση από: loella στις Αυγούστου 01, 2010, 12:51:13 pmΠαράθεση από: vasodcim στις Αυγούστου 01, 2010, 10:22:57 amΠαράθεση από: loella στις Ιουλίου 31, 2010, 11:55:01 pmΝα ρωτήσω κάτι:Το σεμινάριο στις νέες τεχνολογίες του ΗΡΩΝ, το βάζουμε στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης ή στο 3 για γνώση χειρισμού υπολογιστή θα το βαλεις στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισηςεχω κι εγω καποιες αποριες αν μπορει να βοηθησει καποιος. συνεδρια και ημεριδες δεν μετρουν πλεον? και αν μετρουν που τα βαζω? τα σεμιναρια εκπαιδευσης εκπαιδευτων που παρακολουθησαμε φετος το καλοκαιρι σε ποια κατηγορια θα μπουν?Να διορθώσω:Για το Ηρων εννοώ να μπει στο Επιμόρφωση σε Θεματικές Ενότητες της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και όχι σε Δομές Δια
Kανονικά τα δικαιολογητικά δε θα έπρεπε να στέλνουμε καθόλου. Κάθε χρόνο την ίδια δουλειά θα κάνουμε δηλαδή?Αν μέσα σε αυτό το χρόνο πήρες επιπλέον χαρτιά θα έπρεπε να στέλνουμε τα επιπλέον χαρτιά.Όχι κάθε φορά ξανά μανά από την αρχή πτυχία αγγλικά κτλ.Την προυπηρεσία στα σδε τι τη θέλουν? Δε ξέρουν πόσες ώρες έχει διδάξει ο κάθε ένας?Ή τα πιστοποιητικά από τα ίδια του τα σεμινάρια!