0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην Ελλάδα ο σκοπός είναι να βάζεις τους άλλους να κάνουν την δουλειά για σένα...έτσι και το ιδεκε αντι να κουράσει τους υπαλλήλους του να ψάχνουν τα χαρτιά μας, βάζει εμάς που "έχουμε την ανάγκη" του για δουλειά να συλλέξουμε να δικαιολογητικά...άραγε τους φακέλους που είχαμε στείλει για το περιβόητο μητρώο τι τους κάναν? στην καλύτερη ανακύκλωση?!?!?!
Να ρωτήσω γιατί είμαι άχετη..Εγώ μέχρι τώρα έχω κάνει αναπλήρωση σε σχολεία δευτεροβάθμιας 2 περίπου χρονιές και δούλεψα ως ωρομίσθια φέτος. Επίσης λίγες ώρες περίπου 30 σε δημόσιο ΙΕΚ αντικατέστησα κάποιον. Μέχρι τώρα δεν το είχα κυνηγήσει το θέμα επειδή πίστευα ότι το θέμα των πληροφορηκάριων έχει μέλλον και θα υπάρχει απορρόφηση. Μιας και βλέπω ότι δε γίνεται κάτι και η κυβέρνηση μας έχει μάλλον γραμμένους είπα να ανοίξω για αλλού τα φτερά. Και ρωτάω για τις 2 προκηρύξεις ΣΔΕ και ΙΔΕΚΕ. Αξίζει κάποιος να τα κάνει τα χαρτιά; Πιάνουν από δω και πέρα μόνο συνταξιοδοτικά; Έχω πιθανότητς να με πάρουν μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την εκπαίδευση ενηλίκων;Τη δευτεροβάθμια κια τα ολοήμερα που ακριβώς τα βάζουμε στην αίτηση; Επίσης όταν σπούδαζα παρακολούθησα και κάποια μικροσεμινάρια και ημερίδες και σχετικές με το αντικείμενο και λίγο οικονομικής φύσεως. Τα βάζουμε αυτά και που;