0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν προερχεται η βεβαιωση απο σεμιναρια στα σδε, μου ειπαν τα εξης: με υπευθυνη δηλωση να γραψουμε ποσες παραπανω απο το 8ωρο ηταν οι ωρες και εκεινοι(επειδη ειναι απο τον ιδιο φορεα θα το ψαξουν. αν ειναι απο αλλου: ή θα προσμετρηθουν οι ωρες με 8ωρο ή θα χρειαστει το προγραμμα του σεμιναριου
αλλη ερωτηση προυπηρεσια απο ΙΕΚ, ΚΕΕ, ΤΕΕ (ΟΑΕΔ), ΚΕΤΕΚ που μπαινει, αν μετρουν ολα?επισης πιστοποιηση Η/Υ δεν εχω αλλα εχω παρακολουθησει και εχω ολοκληρωσει στο μεταπτυχιακο ΕΑΠ που κανω Η χρηση της Τεχνολογιας στην ξενη γλωσσα. Λετε να μπορει να μου χορηγησει το ΕΑΠ καμμμια βεβαιωση για γνωση ?
Σχετικά με την πιστοποίηση Η/Υ το ΑΣΕΠ δέχεται ως πιστοποίηση σε Η/Υ βεβαίωση απο πανεπιστημιο αρκεί να αναγράφει οτι ο κάτοχος της έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 4 μαθήματα χρήσης υπολογιστών .Δες στα παρτήματα μια οποιασδηποτε προκύρηξης του ασεπ ( εκτός εκπαιδευτικών) Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 11, 2010, 01:04:59 pmαλλη ερωτηση προυπηρεσια απο ΙΕΚ, ΚΕΕ, ΤΕΕ (ΟΑΕΔ), ΚΕΤΕΚ που μπαινει, αν μετρουν ολα?επισης πιστοποιηση Η/Υ δεν εχω αλλα εχω παρακολουθησει και εχω ολοκληρωσει στο μεταπτυχιακο ΕΑΠ που κανω Η χρηση της Τεχνολογιας στην ξενη γλωσσα. Λετε να μπορει να μου χορηγησει το ΕΑΠ καμμμια βεβαιωση για γνωση ?
Είμαι πληροφορηκάρια και δεν έχω ξαναασχοληθεί με εκπαδευση ενηλίκων..Που είναι καλά να κάνει κανείς τα χαρτιά στο ΚΕΕ ή ΗΡΩΝ; Μιας και σε ένα μόνο μπορούμε να κάνουμε..