0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 16, 2010, 06:42:00 pmαν μιλας για ΣΔΕ , ναι εχει υποδειγμα αιτησης για σδε μιλώ. για αυτό πόσταρα εδώ. μήπως μπορείς να μου πεις που; γιατί πατώ τα δοσμένα από την προκ. λίνκς και τζίφος...!
αν μιλας για ΣΔΕ , ναι εχει υποδειγμα αιτησης
οσοι εχετε ηδη κανει αιτηση σε ΣΔΕ . βγαινουν πράγματι ηλεκτρονικα τα μορια σας?
ειπα και γω τοση οργανωση, τοση ευκολία πια το ΙΔΕΚΕ!!!
Αλλά αφού καταργείται η συνέντευξη, ποιος θα τις εξέταζε? Όλοι όσοι έχουμε πάει συνέντευξη θυμόμαστε οτι εκεί γινόταν η μοριοδότηση των προσόντων και μάλιστα είχαν ακριβώς οτι τους είχαμε στείλει.
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 17, 2010, 07:24:34 pmειπα και γω τοση οργανωση, τοση ευκολία πια το ΙΔΕΚΕ!!!Αν δεις την αίτηση το καταλαβαίνεις. αγγλικά γράμματα όπου να είναι λες και στο εξωτερικό θα τα στείλουμε. Γενικό μπέρδεμα στο τι να βάλω και που. όσο παει χειροτερεύει. Καλύτερα οι αιτήσεις οι παλιές. Αλλά αφού καταργείται η συνέντευξη, ποιος θα τις εξέταζε? Όλοι όσοι έχουμε πάει συνέντευξη θυμόμαστε οτι εκεί γινόταν η μοριοδότηση των προσόντων και μάλιστα είχαν ακριβώς οτι τους είχαμε στείλει.
Παράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 17, 2010, 07:36:54 pmΠαράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 17, 2010, 07:24:34 pmειπα και γω τοση οργανωση, τοση ευκολία πια το ΙΔΕΚΕ!!!Αν δεις την αίτηση το καταλαβαίνεις. αγγλικά γράμματα όπου να είναι λες και στο εξωτερικό θα τα στείλουμε. Γενικό μπέρδεμα στο τι να βάλω και που. όσο παει χειροτερεύει. Καλύτερα οι αιτήσεις οι παλιές. Αλλά αφού καταργείται η συνέντευξη, ποιος θα τις εξέταζε? Όλοι όσοι έχουμε πάει συνέντευξη θυμόμαστε οτι εκεί γινόταν η μοριοδότηση των προσόντων και μάλιστα είχαν ακριβώς οτι τους είχαμε στείλει. γιατι αγγλικα? λατινικα δλδ? και επισης , αν καποιος ξεχασει να συμπληρωσει κατι , μπορει να ξαναμπει? η απο οτι διαβασα δεν γινεται?
Εγώ τι να κάνω, ρε παιδιά;Δεν έχω ξαναδουλέψει σε ΣΔΕ.Η κύρια έγνοια μου όμως είναι αν έχω δικαίωμα να μην πάω αν με καλέσουν,αφότου κάνω την αίτηση,μήπως και με καλέσουν από άλλα σχολεία...Δεσμεύομαι με κάποιον τρόπο;