0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μια απορία. Πρέπει να στείλουμε την εκτυπωμένη υποβληθείσα αίτηση στο ΙΔΕΚΕ πριν τη λήξη της προθεσμίας (25/8) ή αρκεί η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης και μονάχα σε περίπτωση επιλογής τη στέλνουμε μαζι με τα δικαιολογητικά???
groooq: Θα τα βάλεις αυτά τα σεμινάρια στην επιμόρφωση στο διδακτικό αντικείμενο.
Παράθεση από: loella στις Αυγούστου 19, 2010, 09:40:42 pmgroooq: Θα τα βάλεις αυτά τα σεμινάρια στην επιμόρφωση στο διδακτικό αντικείμενο.παρόλο που αυτό με την τυφλότητα δεν έχει να κάνει ουσιαστικά με το διδακτικό αντικείμενο?έχω και ένα άλλο που μιλά για την παχυσαρκία.Θα μπορούσα και αυτό?Εχω μπερδευτεί!!
εγω δεν την εχω κανει ακομα (περιμενω μια απαντηση απο ΕΑΠ αν θα μου χορηγησουν βεβαιωση γνωσης Η/Υ) αλλα κατι σεμιναρια , οπως "Τα μουσεια στην εκπαιδευση" κτλ σκεφτομαι να μην τα βαλω. ΠΕ06
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 20, 2010, 10:59:25 amεγω δεν την εχω κανει ακομα (περιμενω μια απαντηση απο ΕΑΠ αν θα μου χορηγησουν βεβαιωση γνωσης Η/Υ) αλλα κατι σεμιναρια , οπως "Τα μουσεια στην εκπαιδευση" κτλ σκεφτομαι να μην τα βαλω. ΠΕ06 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Έχω δουλεύψει στα ΣΔΕ φέτος και το ΙΔΕΚΕ μου έστειλε βεβαίωσης προϋπηρεσίας αλλά τα ΚΕΠ έδω στο ηράκλειο δεν μπορούν να μου κάνουν ακριβές αντίγραφο γιατί το πρωτότυπο δεν έχει σφραγίδα που να γράφει "Ελληνική Δημοκρατία" αλλά έχει μόνο μία που γράφει "ΙΔΕΚΕ" .Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν δουλέψει φέτος στα ΣΔΕ εαν είχαν το ίδιο πρόβλημα στα ΚΕΠ και αν ναι τί έκαναν για να επικυρώσουν τη βεβαίωση προϋπηρεσίας . Η προκύρηξη για τα ΣΔΕ αναφέρει οτι όλες οι βεβαιώσεις πρέπει να είναι νομίμως επικυρωμένες αλλά νομίζω οτι εαν βάλω απλώς ενα φωτοαντίγραφο της προϋπηρεσίας στα ΣΔΕ , το ΙΔΕΚΕ θα κοιτάξει το αρχείο του και θα δεί οτι είναι γνήσιο και δεν θα το απορρίψουν.Τί λέτε , λογικό δεν είναι; Εαν γράψω μια υπεύθυνη δήλωση οτι το φωτοαντίγραφο είναι ακριβές αντίγραφό του πρωτοτύπου τοτέ το επικυρώνω με αυτό το τρόπο; Θέλω να ξέρω απο τώρα τι να κάνω γιατί εαν μας επιλέξουν έχουμε μόνο τρείς μέρες για να αποστείλουμε τα δικαιολογητικά . Ευχαριστώ πολύ!