0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι στην αίτηση δεν συμπεριέλαβα ό,τι σεμινάριο έχω κάνει γιατί θεώρησα ότι αναφέρονται μόνο σε επιμόρφωση στην εκπαίδευση ενηλίκων.
βρε παιδιά τη μετατροπή της προϋπηρεσίας μας στη δευτεροβάθμια σε ώρες πώς την κάνουμε; δεν μπορώ να θυμηθώ και έχω μπλέξει με αριθμομηχανές και αριθμούς... @afriendforyou"Εαν γράψω μια υπεύθυνη δήλωση οτι το φωτοαντίγραφο είναι ακριβές αντίγραφό του πρωτοτύπου τοτέ το επικυρώνω με αυτό το τρόπο;"θεωρώ πως έτσι καλύπτεσαι.
συναδελφοι εξακολουθω ακομα να ειμαι μπερδεμενη...αν τελικα η προυπηρεσια απο σδε δεν μετραει στον ενιαιο πινακα γενικης, τοτε ενα ατομο που αποσκοπει εκει τον συμφερει να δουλεψει σε σδε???κι αν τελικα πχ με καλεσουν απο σδε , στη συνεχεια θα φενονται οι ωρες που εχω εγω ως ωρομισθια εκει γεγονος που συνεγεται πως δεν θα μεκαλεσουν απο την γενικη εχοντας ηδη καλυψει ωρες στο σδε???διοτι περυσι αυτο ισχυει ...απο φετος τι γινεται σε αυτην τηνπεριπτωση??εγω περσι δουλεψα ωρομισθια μεπληρες σε λυκειο..και γενικα ειμαι σε καλη θεση(χωρις βεβαια να ξερω αν θα με καλεσουν και φετος και ποτε με το μπαχαλο που επικρατει...),αρα τι να κανω???να δηλωσω σδε ή θα τα μπερδεψω τα πραγματα με τις ωρες που θα φαινονται??επισης,δηλωνουμε ενα σδε (πχ Αγ.Παρασκευης)ή μια περιοχη(με παραρτηματα) (πχ -νομός- Ηρακλειου)???τελος,μαθαμε κατι αλλο διαφορετικο απο αυτο που ειπε η loella για την προυπηρεσια που δεν μετραει στον ενιαιο πια??ρωτησε καποιος αλλος???
Παράθεση από: Vania στις Αυγούστου 11, 2010, 11:05:34 amσυναδελφοι εξακολουθω ακομα να ειμαι μπερδεμενη...αν τελικα η προυπηρεσια απο σδε δεν μετραει στον ενιαιο πινακα γενικης, τοτε ενα ατομο που αποσκοπει εκει τον συμφερει να δουλεψει σε σδε???κι αν τελικα πχ με καλεσουν απο σδε , στη συνεχεια θα φενονται οι ωρες που εχω εγω ως ωρομισθια εκει γεγονος που συνεγεται πως δεν θα μεκαλεσουν απο την γενικη εχοντας ηδη καλυψει ωρες στο σδε???διοτι περυσι αυτο ισχυει ...απο φετος τι γινεται σε αυτην τηνπεριπτωση??εγω περσι δουλεψα ωρομισθια μεπληρες σε λυκειο..και γενικα ειμαι σε καλη θεση(χωρις βεβαια να ξερω αν θα με καλεσουν και φετος και ποτε με το μπαχαλο που επικρατει...),αρα τι να κανω???να δηλωσω σδε ή θα τα μπερδεψω τα πραγματα με τις ωρες που θα φαινονται??επισης,δηλωνουμε ενα σδε (πχ Αγ.Παρασκευης)ή μια περιοχη(με παραρτηματα) (πχ -νομός- Ηρακλειου)???τελος,μαθαμε κατι αλλο διαφορετικο απο αυτο που ειπε η loella για την προυπηρεσια που δεν μετραει στον ενιαιο πια??ρωτησε καποιος αλλος???
Παιδιά πριν από λίγες μέρες κάποιος (-α) έγραψε ότι θα ληφθούν υπόψη και συνέδρια- ημερίδες με βεβαιώσεις χωρίς αναφορά σε ώρες. Από την Ομάδα Έργου των ΣΔΕ του (της) το είπαν αυτό; Γιατί εμένα μου είπαν ότι βεβαίωση συμμετοχής χωρίς αναφορά σε ώρες δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
Γεια χαρά σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. 1)Μπορώ να δηλώσω 2η (ή και 3η) ξένη γλώσσα; 2)Που θα βάλω την παιδαγωγική κατάρτιση;(Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.).
Παράθεση από: ioannis00 στις Αυγούστου 24, 2010, 06:57:23 pmΠαιδιά πριν από λίγες μέρες κάποιος (-α) έγραψε ότι θα ληφθούν υπόψη και συνέδρια- ημερίδες με βεβαιώσεις χωρίς αναφορά σε ώρες. Από την Ομάδα Έργου των ΣΔΕ του (της) το είπαν αυτό; Γιατί εμένα μου είπαν ότι βεβαίωση συμμετοχής χωρίς αναφορά σε ώρες δεν θα λαμβάνεται υπόψη. Καλησπερα .... Σε σχεση με τα συνεδρια-ημεριδες εγω εμαθα πως θα πρεπει να επισυναψουμε πισω απο την βεβαιωση και το προγραμμα του εκαστοτε συνεδριου για να ληφθουν υποψη για μοριοδοτηση , αναφορικα παντα με συνεδρια που δεν φαινονται οι ωρες στην βεβαιωση . Αλλη υποψηφια εκπαιδευτρια ειπε πως εμαθε οτι μπορει να μην τα πιασουν και καθολου στο τελος . Εγω νομιζω πως ακομη δεν το εχουν αποσαφηνισει ( δυστυχως δηλαδη ) .....Προσωπικα τα κατεθεσα ολα και σε οσα ειχα και προγραμμα το επισυναψα ....νομιζω πως κατι τετοιο πρεπει να κανεις και οτι γινει.....