0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα......όταν κάνω την αίτηση μου για τα ΣΔΕ δε θα στείλω τα χαρτιά μου.........μόνο θα υποβάλλω την αίτηση μου ηλεκτρονικά.......καλά κατάλαβα.......?αν όμως θέλω να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα Οδυσσέας στα ΚΕΕ τότε μαζί με την ηλεκτρονική αίτηση που θα έχω υποβάλλει θα στείλω και τα χαρτιά μου στο ΙΔΕΚΕ.......αν τα λέω καλά πείτε μου βρε παιδιά, γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι..............σας ευχαριστώ......περιμένω τη βοήθεια σας........
Παράθεση από: elena86 στις Αυγούστου 28, 2010, 01:43:14 pmκαλημέρα......όταν κάνω την αίτηση μου για τα ΣΔΕ δε θα στείλω τα χαρτιά μου.........μόνο θα υποβάλλω την αίτηση μου ηλεκτρονικά.......καλά κατάλαβα.......?αν όμως θέλω να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα Οδυσσέας στα ΚΕΕ τότε μαζί με την ηλεκτρονική αίτηση που θα έχω υποβάλλει θα στείλω και τα χαρτιά μου στο ΙΔΕΚΕ.......αν τα λέω καλά πείτε μου βρε παιδιά, γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι..............σας ευχαριστώ......περιμένω τη βοήθεια σας........Σε οτι αφορα τα Σ.Δ.Ε. συναδελφισσα δεν στελνεις τιποτα περα απο την ηλεκτρονικη αιτηση και περιμενεις μετα και το περας της παρατασης που δοθηκε ( 7 Σεπτεμβριου ) να δεις την σειρα σου στην τελικη καταταξη και αν εισαι σε θεση επιλεξιμη για να δουλεψεις , θα κληθεις να καταθεσεις και φακελο με την αιτηση εκτυπωμενη και τα δικαιολογητικα σου. Αντιθετα , στο προγραμμα Οδυσσεας των ΚΕΕ θα στειλεις μεχρι 7 Σεπτεμβρη και φακελο με τα δικαιολογητικα σου και την αιτηση εκτυπωμενη στο ΙΔΕΚΕ και θα κανεις και την ηλεκτρονικη αιτηση κανονικα...Σε αυτο διαφοροποιειται το πρωτο απο το δευτερο ....
Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανανεωθεί οι αποσπάσεις. Παραμένουν στο υπουργείο για υπογραφή. Δεν υπάρχει καμία ξεκάθαρη απάντηση. Οι μόνιμοι του δικού μου σχολείου, αν και έχουν γυρίσει στα πρωινά, αναμένουν.