0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: loella στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 02:21:24 pm Όποιος δήλωσε ψευδή (όπως πτυχίο ιατρικής ) θα έχει ποινικές κυρώσεις!!!Μπα.... μην εισαι και τόσο σίγουρη. Ενα παραδειγμα ειναι ότι όταν τους πήρα εγω τηλ για να ρωτήσω κάτι, πως θα μπορούσα να το δηλώσω, μου είπαν "ε δηλώστε όπως νομίζετε και ότι νομίζετε ,έτσι και αλλιώς αυτά θα ελεγχθουν και θα τα βρουν μετά".Δεν μου έδειξε πως αν ειναι λάθος υπάρχει το ενεδεχόμενο κύρωσης (ασχετα αν αποτελεί υπευθυνη δήλωση).Τι να πεις....
Όποιος δήλωσε ψευδή (όπως πτυχίο ιατρικής ) θα έχει ποινικές κυρώσεις!!!
Το ακόμα μεγαλύτερο γέλιο δε θα γίνει με τις επιμορφώσεις και το τι ο καθένας θεώρησε ότι είναι επιμόρφωση στην εκπαιδευση ενηλίκων.Ρε παιδιά,έχω μεγάλη απορία τί εννοεί ο ποιητής επιμόρφωση στο διδακτικό αντικείμενο???σεμινάρια???και ποιοί φορείς τα διοργανώνουν??δεν ξέρω πάντως κάτι δεν πάει καλά!!
Green,νομίζω ότι πάλι θα μπουν οι γνωστοί-άγνωστοι από το παράθυρο και εμείς με το σταυρό στο χέρι!!!
lampros σιγά, χαλάρωσε..Κατά κύριο λόγο φταίνε οι του ιδεκε που στη φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων είχαν για τα μεταπτυχιακά μόνο την επιλογή αν είναι συναφές ή όχι. Συναφές με τι ρε άσχετοι; Με το αντικείμενο σπουδών και το πρώτο πτυχίο ή με εκπαίδευση ενηλίκων; Και εδώ τα ευκόλως εννοούμενα (για κάποιους) δεν παραλείπονται. Εκεί θα μπερδεύτηκαν πολλοί, γιατί π.χ. στον ΑΣΕΠ όταν δηλώνεις μεταπτυχιακό τίτλο, δηλώνεις αν είναι ΣΥΝΑΦΕΣ με το αντικείμενο σπουδών του πτυχίου που δήλωσες.