0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια αυριο θα γινουν αθηνα συνεντευξεις για 3 διευθυντες. μεχρι να ολοκληρωθει αυτο , δεν νομιζω να ξεκινησουν οι προσληψεις ωρομισθιων
γιατι μερικους μας εχουν με πρασινο?
Να κάνω τώρα και εγώ μία ερώτηση. Για τις φυλακές Λάρισας και τις φυλακές στα Διαβατά δεν έχει βγάλει καθόλου ονόματα, ούτε καν "αχρωμάτιστα", να φανταστώ ότι οι θέσεις καλύφθηκαν με αποσπασμένους;
Γιατι κάποιες περιοχές δεν αναγράφονται στον πίνκακα?
Παράθεση από: kafi στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:46:50 pmΝα κάνω τώρα και εγώ μία ερώτηση. Για τις φυλακές Λάρισας και τις φυλακές στα Διαβατά δεν έχει βγάλει καθόλου ονόματα, ούτε καν "αχρωμάτιστα", να φανταστώ ότι οι θέσεις καλύφθηκαν με αποσπασμένους; Υποθέτω (δε γνωρίζω) πως δεν βρήκες τα συγκεκριμένα ΣΔΕ λόγω ότι αυτοί είναι οι "Οριστικοί πίνακες μέρους του αριθμού των ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΣΔΕ".Ισως βέβαια να ισχύει κι αυτο που αναφέρεις..
Ω ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...