0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλο πρόβλημα τώρα, τα ...χαρτιά μου δεν τα είχα έτοιμα, γιατί δεν περίμενα να με πάρουν...Μέχρι πότε πρέπει να τα στείλω, μέχρι την Τετάρτη;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:18:44 pmΆλλο πρόβλημα τώρα, τα ...χαρτιά μου δεν τα είχα έτοιμα, γιατί δεν περίμενα να με πάρουν...Μέχρι πότε πρέπει να τα στείλω, μέχρι την Τετάρτη;Όσων τα ονόματα είναι σημειωμένα έγχρωμα, θα πρέπει να αποστείλουν -με εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι με το ταχυδρομείο- φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά τους νομίμως επικυρωμένα, καθώς και αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, όπως σαφώς ορίζει η προκήρυξη (14662/26-8-2010), εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων.
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:22:02 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:18:44 pmΆλλο πρόβλημα τώρα, τα ...χαρτιά μου δεν τα είχα έτοιμα, γιατί δεν περίμενα να με πάρουν...Μέχρι πότε πρέπει να τα στείλω, μέχρι την Τετάρτη;Όσων τα ονόματα είναι σημειωμένα έγχρωμα, θα πρέπει να αποστείλουν -με εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι με το ταχυδρομείο- φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά τους νομίμως επικυρωμένα, καθώς και αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, όπως σαφώς ορίζει η προκήρυξη (14662/26-8-2010), εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων. Συμπεριλαμβανομένης της σημερινής ημέρας;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:23:37 pmΠαράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:22:02 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:18:44 pmΆλλο πρόβλημα τώρα, τα ...χαρτιά μου δεν τα είχα έτοιμα, γιατί δεν περίμενα να με πάρουν...Μέχρι πότε πρέπει να τα στείλω, μέχρι την Τετάρτη;Όσων τα ονόματα είναι σημειωμένα έγχρωμα, θα πρέπει να αποστείλουν -με εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι με το ταχυδρομείο- φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά τους νομίμως επικυρωμένα, καθώς και αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, όπως σαφώς ορίζει η προκήρυξη (14662/26-8-2010), εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων. Συμπεριλαμβανομένης της σημερινής ημέρας;Χαχα...δεν είμαι φιλόλογος αλλά νομίζω πως το "μετά" δηλώνει τις επόμενες μέρες απο σήμερα (Δε-Τρ-Τε ).Καλή δύναμη !
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:25:29 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:23:37 pmΠαράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:22:02 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:18:44 pmΆλλο πρόβλημα τώρα, τα ...χαρτιά μου δεν τα είχα έτοιμα, γιατί δεν περίμενα να με πάρουν...Μέχρι πότε πρέπει να τα στείλω, μέχρι την Τετάρτη;Όσων τα ονόματα είναι σημειωμένα έγχρωμα, θα πρέπει να αποστείλουν -με εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι με το ταχυδρομείο- φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά τους νομίμως επικυρωμένα, καθώς και αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, όπως σαφώς ορίζει η προκήρυξη (14662/26-8-2010), εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων. Συμπεριλαμβανομένης της σημερινής ημέρας;Χαχα...δεν είμαι φιλόλογος αλλά νομίζω πως το "μετά" δηλώνει τις επόμενες μέρες απο σήμερα (Δε-Τρ-Τε ).Καλή δύναμη !Λογικά αυτό δηλώνει, αλλά μ'αυτούς που μπλέξαμε, τα αυτονόητα και ευκόλως εννοούμενα, μπορεί να μην είναι έτσι!Όχι τίποτις άλλο, τσιγκουνεύομαι και την ...κούριερ (αφραγκίες, βλέπετε)!
Έλεος ρε παιδιά!!! Ξυπνήστε Δευτερα πρωι, επικυρώστε τα πτυχία και στείλτε τα. δεν θέλει και τόσο σκέψη.....
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:28:18 pmΠαράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:25:29 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:23:37 pmΠαράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:22:02 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:18:44 pmΆλλο πρόβλημα τώρα, τα ...χαρτιά μου δεν τα είχα έτοιμα, γιατί δεν περίμενα να με πάρουν...Μέχρι πότε πρέπει να τα στείλω, μέχρι την Τετάρτη;Όσων τα ονόματα είναι σημειωμένα έγχρωμα, θα πρέπει να αποστείλουν -με εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι με το ταχυδρομείο- φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά τους νομίμως επικυρωμένα, καθώς και αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, όπως σαφώς ορίζει η προκήρυξη (14662/26-8-2010), εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων. Συμπεριλαμβανομένης της σημερινής ημέρας;Χαχα...δεν είμαι φιλόλογος αλλά νομίζω πως το "μετά" δηλώνει τις επόμενες μέρες απο σήμερα (Δε-Τρ-Τε ).Καλή δύναμη !Λογικά αυτό δηλώνει, αλλά μ'αυτούς που μπλέξαμε, τα αυτονόητα και ευκόλως εννοούμενα, μπορεί να μην είναι έτσι!Όχι τίποτις άλλο, τσιγκουνεύομαι και την ...κούριερ (αφραγκίες, βλέπετε)! Καταλαβαίνω ,καταλαβαίνω...είμαστε και απλήρωτοι ( αν κ ...ξέχασα,η κυρία Υπουργός είναι σίγουρη για το αντίθετο)
Παράθεση από: sixtir στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:27:17 pmΈλεος ρε παιδιά!!! Ξυπνήστε Δευτερα πρωι, επικυρώστε τα πτυχία και στείλτε τα. δεν θέλει και τόσο σκέψη.....Γιατί με αποπαίρνεις;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:30:18 pmΠαράθεση από: sixtir στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:27:17 pmΈλεος ρε παιδιά!!! Ξυπνήστε Δευτερα πρωι, επικυρώστε τα πτυχία και στείλτε τα. δεν θέλει και τόσο σκέψη.....Γιατί με αποπαίρνεις; σου εύχομαι ότι καλύτερο, δεν ήθελα να σε πικράνω, απλά οι ερωτήσεις σου είναι λίγο "απλές" σε απάντηση!
Τα αποδεικτικά της προυπηρεσίας πρέπει να είναι σε ώρες για να γίνουν δεκτές σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας όμως για τους αναπληρωτές στην τυπική εκπαίδευση είναι σε μήνες και μέρες. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;