0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο τηνα ανάρτηση του ΙΔΕΚΕ απουσιάζει το ΣΔΕ κορυδαλλού ,ελληνική γλώσσα.Γνωρίζει κανείς το λόγο ή αυθαίρετα το αφαίρεσαν
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:48:16 pmΞαναρωτάω:Τα αποδεικτικά της προυπηρεσίας πρέπει να είναι σε ώρες για να γίνουν δεκτά σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας όμως για τους αναπληρωτές στην τυπική εκπαίδευση είναι σε μήνες και μέρες. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;Υπάρχει δυνατότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας να μου δώσει μία βεβαίωση με την προυπηρεσία να έχει μετατραπεί σε ώρες;Νομίζω πως όταν κάποιος δεν απαντάει δεν είναι απο αγένεια ,αλλά απο ανασφάλεια για τη βεβαιότητα της απάντησης του .Πάντως κι εγω σε ΔΔΕ θα απευθυνόμουν (αν κ δε γνωρίζω αν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κατι τέτοιο).
Ξαναρωτάω:Τα αποδεικτικά της προυπηρεσίας πρέπει να είναι σε ώρες για να γίνουν δεκτά σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας όμως για τους αναπληρωτές στην τυπική εκπαίδευση είναι σε μήνες και μέρες. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;Υπάρχει δυνατότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας να μου δώσει μία βεβαίωση με την προυπηρεσία να έχει μετατραπεί σε ώρες;
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:53:44 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:48:16 pmΞαναρωτάω:Τα αποδεικτικά της προυπηρεσίας πρέπει να είναι σε ώρες για να γίνουν δεκτά σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας όμως για τους αναπληρωτές στην τυπική εκπαίδευση είναι σε μήνες και μέρες. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;Υπάρχει δυνατότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας να μου δώσει μία βεβαίωση με την προυπηρεσία να έχει μετατραπεί σε ώρες;Νομίζω πως όταν κάποιος δεν απαντάει δεν είναι απο αγένεια ,αλλά απο ανασφάλεια για τη βεβαιότητα της απάντησης του .Πάντως κι εγω σε ΔΔΕ θα απευθυνόμουν (αν κ δε γνωρίζω αν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κατι τέτοιο).Ε, μα είναι δυνατόν να μην το κάνουν; Δεν θα μετρήσουν δηλαδη τις προυπηρεσίες στην τυπική εκπαίδευση; Πρέπει σώνει και καλά κάποιος να είχε δουλέψει μόνο ωρομίσθιος σε αυτήν;
Συνάδερφοι, όταν έστειλα την αίτηση ηλεκτρονικά, δεν εκτυπωνόταν.Tώρα, πού να ψάξω να βρω την ηλεκτρονική αίτηση, για να προσπαθήσω να την τυπώσω;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 06:04:06 pmΠαράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:53:44 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:48:16 pmΞαναρωτάω:Τα αποδεικτικά της προυπηρεσίας πρέπει να είναι σε ώρες για να γίνουν δεκτά σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας όμως για τους αναπληρωτές στην τυπική εκπαίδευση είναι σε μήνες και μέρες. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;Υπάρχει δυνατότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας να μου δώσει μία βεβαίωση με την προυπηρεσία να έχει μετατραπεί σε ώρες;Νομίζω πως όταν κάποιος δεν απαντάει δεν είναι απο αγένεια ,αλλά απο ανασφάλεια για τη βεβαιότητα της απάντησης του .Πάντως κι εγω σε ΔΔΕ θα απευθυνόμουν (αν κ δε γνωρίζω αν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κατι τέτοιο).Ε, μα είναι δυνατόν να μην το κάνουν; Δεν θα μετρήσουν δηλαδη τις προυπηρεσίες στην τυπική εκπαίδευση; Πρέπει σώνει και καλά κάποιος να είχε δουλέψει μόνο ωρομίσθιος σε αυτήν;Αλήθεια δεν το γνωρίζω, ίσως αυτό να επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια κάποιου υπαλλήλου.(Δυστυχώς έχουμε "χορτάσει" αγένεια)Joanna αν έχεις την καλοσύνη ενημέρωσε μας τη Δευτέρα σχετικά.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μπήκα στη Διεύθυνση, βρήκα τα στοιχεία μου και εκτύπωσα την αίτηση.
Παράθεση από: marias στις Οκτωβρίου 08, 2010, 06:30:46 pmΣας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μπήκα στη Διεύθυνση, βρήκα τα στοιχεία μου και εκτύπωσα την αίτηση.Κι εγω ευχαριστώ,είχα την εντύπωση πως το ηλεκτρονικό σύστημα δεν λειτουργούσε (τις προηγούμενες μέρες τουλάχιστον).Joanna ,keep us posted !!
Ισως μπορείς να κάνεις αναγωγή.Δηλαδή, υπολόγισε 88 ώρες κατά μέσο όρο το μήνα, δηλαδή 21-22 την εβδομάδα.Πόσα μόρια μάζεψες, δηλσδή πόσους μήνες δούλεψες ως αναπληρωτής;
Τα όνοματα εκείνων που είναι χρωματισμένα με πράσινο ΄χρώμα σημαίνει οτι θα κληθουν σε σχολεία δευτερης ευκαιριας άμεσα? ή κατα τη διαρκεια της σχολικής χρονιας?