0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marias στις Οκτωβρίου 08, 2010, 06:38:02 pmΙσως μπορείς να κάνεις αναγωγή.Δηλαδή, υπολόγισε 88 ώρες κατά μέσο όρο το μήνα, δηλαδή 21-22 την εβδομάδα.Πόσα μόρια μάζεψες, δηλσδή πόσους μήνες δούλεψες ως αναπληρωτής;Ας πάρουμε τη μία βεβαίωση που είναι 9 μήνες και 17 ημέρες.
Ισως μπορείς να κάνεις αναγωγή.Δηλαδή, υπολόγισε 88 ώρες κατά μέσο όρο το μήνα, δηλαδή 21-22 την εβδομάδα.Πόσα μόρια μάζεψες, δηλσδή πόσους μήνες δούλεψες ως αναπληρωτής;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 06:44:27 pmΠαράθεση από: marias στις Οκτωβρίου 08, 2010, 06:38:02 pmΙσως μπορείς να κάνεις αναγωγή.Δηλαδή, υπολόγισε 88 ώρες κατά μέσο όρο το μήνα, δηλαδή 21-22 την εβδομάδα.Πόσα μόρια μάζεψες, δηλσδή πόσους μήνες δούλεψες ως αναπληρωτής;Ας πάρουμε τη μία βεβαίωση που είναι 9 μήνες και 17 ημέρες. Συγγνώμη που διακόπτω τους υπολογισμούς σας αλλά ακόμη κι αν κάνει κάποιος την αναγωγή ,το ΙΔΕΚΕ δεν απαιτεί "επίσημο" έγγραφο;
Παράθεση από: jamais στις Οκτωβρίου 08, 2010, 06:29:09 pmΤα όνοματα εκείνων που είναι χρωματισμένα με πράσινο ΄χρώμα σημαίνει οτι θα κληθουν σε σχολεία δευτερης ευκαιριας άμεσα? ή κατα τη διαρκεια της σχολικής χρονιας?Αρχικά υπενθυμίζω πως είναι πιθανό να υπάρξει (ύστερα απο τον έλεγχο των δικαιολογητικών ) αλλαγή στη σειρά κατάταξης των υποψηφίων.Αλλωστε ζητάνε φακέλους απο περισσότερους υποψήφιους απο όσους απαιτούνται.Το πότε ακριβώς θα κληθούν όσοι επιλεγούν εξαρτάται (νομίζω) απο τα κενά σε κάθε ΣΔΕ.Δεν είμαι δηλ σίγουρη για το "άμεσα" που ρωτάς.
Τα όνοματα εκείνων που είναι χρωματισμένα με πράσινο ΄χρώμα σημαίνει οτι θα κληθουν σε σχολεία δευτερης ευκαιριας άμεσα? ή κατα τη διαρκεια της σχολικής χρονιας?
Καλησπέρα σε όλους.Επειδή η σελίδα του ΙΔΕΚΕ έχει πέσει, είναι εύκολο κάποιος να μου στείλει το αρχείο με mail;Ευχαριστώ...