0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Li0,και στο ΣΔΕ Σερρών δεν αναρτήθηκε τπτ για την ελληνική γλώσσα όπως και για άλλες ειδικότητες.Ρε παιδιά,τότε τι λένε ότι είναι οι οριστικοί πίνακες??
Να ρωτήσω και γω κατι; Σήμερα είδα τον πίνακα και είμαι απο τα άτομα που έχουν επιλεγεί.. Μήπως έγραφε πότε θα στείλουμε τα δικαιολογητικά μας ή δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα;
συναδελφοι ακουστεεεεεεεε!!ειδα τα αποτελεσματα για τα σδε αλλα μου εχει συμβει το εξης:ενω θα ημουν δευτερη στον πινακα αλλα μπηκε πριν απο εμενα μετα απο ενσταση μια κοπελα που την ξερω γιατι ειχε δουλεψει περυσι στο ιδιο σδε με εμενα...το παραλογο ειναι στις αλλαγες καποιων μοριων της...δηλαδη δηλωνει οτι εχει 4.5 μορια περιπου απο την προυπηρεσια στα σδε αλλα αυτο ειναι αδυνατο αν σκεφτει καποιος οτι δουλεψε περυσι απο τον μαρτιο κ μετα εκει..την εψαξα στον ενιαιο πινακα κ εχει 2.2 μορια...η κοπελα ειναι μια χρονια που εχει τελειωσει το πανεπιστημιο κ δεν εχει δουλεψει αλλου.επιπλεον πριν την ενσταση της ειχε 2.5 μορια για τα σεμιναρια του ιδεκε κ τωρα εχει 10!!!πως εγεινε αυτο??σε ενα χρονο σε ποσα σεμιναρια πηγε κι εχει τοσα μορια??το θεμα ειναι οτι εγω ισως να μην παω στο συγκεκριμενο σδε επειδη θα μου παρει την θεση..κι εχω δουλεψει περισσοτερα χρονια εγω στο σδε..τι να κανω??εγω σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο την δευτερα και να κανω ενσταση..θα βγει ομωσ κατι?ελεγε για ενστασεις χθες που βγηκαν οι πινακες??