0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:48:16 pmΞαναρωτάω:Τα αποδεικτικά της προυπηρεσίας πρέπει να είναι σε ώρες για να γίνουν δεκτά σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας όμως για τους αναπληρωτές στην τυπική εκπαίδευση είναι σε μήνες και μέρες. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;Υπάρχει δυνατότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας να μου δώσει μία βεβαίωση με την προυπηρεσία να έχει μετατραπεί σε ώρες;Νομίζω πως όταν κάποιος δεν απαντάει δεν είναι απο αγένεια ,αλλά απο ανασφάλεια για τη βεβαιότητα της απάντησης του .Πάντως κι εγω σε ΔΔΕ θα απευθυνόμουν (αν κ δε γνωρίζω αν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κατι τέτοιο).
Ξαναρωτάω:Τα αποδεικτικά της προυπηρεσίας πρέπει να είναι σε ώρες για να γίνουν δεκτά σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας όμως για τους αναπληρωτές στην τυπική εκπαίδευση είναι σε μήνες και μέρες. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;Υπάρχει δυνατότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας να μου δώσει μία βεβαίωση με την προυπηρεσία να έχει μετατραπεί σε ώρες;
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:53:44 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:48:16 pmΞαναρωτάω:Τα αποδεικτικά της προυπηρεσίας πρέπει να είναι σε ώρες για να γίνουν δεκτά σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας όμως για τους αναπληρωτές στην τυπική εκπαίδευση είναι σε μήνες και μέρες. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;Υπάρχει δυνατότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας να μου δώσει μία βεβαίωση με την προυπηρεσία να έχει μετατραπεί σε ώρες;Νομίζω πως όταν κάποιος δεν απαντάει δεν είναι απο αγένεια ,αλλά απο ανασφάλεια για τη βεβαιότητα της απάντησης του .Πάντως κι εγω σε ΔΔΕ θα απευθυνόμουν (αν κ δε γνωρίζω αν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κατι τέτοιο).Όταν ετοιμαζόμουν να κάνω τα χαρτιά μου είχα πάρει τηλ. στα ΣΔΕ και μου είπαν να κάνω μόνη μου την αναγωγή σε ώρες και όταν θα έρθει η ώρα να καταθέσω τα χαρτιά μου να στείλω μία υπεύθυνη δήλωση που να λέω ακριβώς αυτό.
παντως θα επρεπε να δωσουν 1-2 μερες παραταση για να καταθεσουμε τα χαρτια λογω του οτι ειναι πεσμενη η σελιδα...
Thank you!!
Σε κάποιες πόλεις, π.χ. Θεσσαλονίκη και άλλες που δεν υπάρχει κανένας σημειωμένος με πράσινο π.χ. για το μάθημα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σημαίνει ότι φέτος δεν θα πάρουν κανένα για αυτό το μάθημα;;;;Π.χ. στη Θεσσαλονίκη στο ΣΔΕ είναι σημειωμένο με πράσινο καθηγητές αγγλικής φιλολογίας ενώ για περιβαλλοντικής εκπαίδευση κανείς. Πως γίνεται αυτό;;; Δεν διδάσκονται όλα τα μαθήματα;;;