0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 11, 2010, 01:54:08 pmJoanna Bear ευχαριστούμε για τη συνέπεια (θυμήθηκες να μας ενημερώσεις) κ την πληροφόρηση.Χάρη στο pde και τη δική σου επιβεβαίωση είμαστε σιγουροι τουλάχιστον για την αναγωγή της προϋπηρεσίας σε ώρες :http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20208.75Δεν εχω εργαστεί ποτε σε ΣΔΕ αλλά γνωρίζω συναδέλφους που δούλεψαν στην ΠΔΣ κ παράλληλα σε ΣΔΕ.Θα ηταν καλό κάποιος να μας ενημέρωνε με ακρίβεια για το αν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος των ωρών (αφού μιλάμε για ωρομισθία κ στις δυο περιπτώσεις).Ο περιορισμός υπάρχει τυπικά. Την περσινή χρονιά δεν εφαρμόστηκε γιατί δεν έβρισκαν εκπαιδευτικούς.
Joanna Bear ευχαριστούμε για τη συνέπεια (θυμήθηκες να μας ενημερώσεις) κ την πληροφόρηση.Χάρη στο pde και τη δική σου επιβεβαίωση είμαστε σιγουροι τουλάχιστον για την αναγωγή της προϋπηρεσίας σε ώρες :http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20208.75Δεν εχω εργαστεί ποτε σε ΣΔΕ αλλά γνωρίζω συναδέλφους που δούλεψαν στην ΠΔΣ κ παράλληλα σε ΣΔΕ.Θα ηταν καλό κάποιος να μας ενημέρωνε με ακρίβεια για το αν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος των ωρών (αφού μιλάμε για ωρομισθία κ στις δυο περιπτώσεις).
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 12:39:22 amΟ περιορισμός υπάρχει τυπικά. Την περσινή χρονιά δεν εφαρμόστηκε γιατί δεν έβρισκαν εκπαιδευτικούς.Πού δεν έβρισκαν εκπαιδευτικούς;
Ο περιορισμός υπάρχει τυπικά. Την περσινή χρονιά δεν εφαρμόστηκε γιατί δεν έβρισκαν εκπαιδευτικούς.
Μπορεί κάποιος να πάρει ΣΔΕ και πρωινό. Αν ξεπερνάει τις 50 ώρες το μήνα παίρνει τα χρήματα αλλά όχι τα μόρια. Καλύπτει βέβαια κάποια κενά(π.χ. Πάσχα, Χριστούγεννα) στις ώρες του. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το έχω ψάξει γιατί δουλεύω 5 χρόνια σε ΣΔΕ.
Ευχαριστώ πολύ jak13.Αν θα έχεις οποιαδήποτε σχετική πληροφόρηση για τη φετινή χρονιά ,καλοδεχούμενη.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 01:20:36 amΠαράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 12:39:22 amΟ περιορισμός υπάρχει τυπικά. Την περσινή χρονιά δεν εφαρμόστηκε γιατί δεν έβρισκαν εκπαιδευτικούς.Πού δεν έβρισκαν εκπαιδευτικούς;Αναφέρομαι στα ΣΔΕ που οι προσλήψεις ήταν μεταγενέστερες και κυρίως στην επαρχία όπου σε ορισμένες περιοχές είχαν εξαντληθεί οι πίνακες.