0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους δυο συναδέλφους eleni agglikis και mpesq Στα ΣΔΕ που σας κάλεσαν είναι κεντρικά ή παραρτήματα;
Παράθεση από: pal στις Οκτωβρίου 18, 2010, 08:13:41 pmΣτους δυο συναδέλφους eleni agglikis και mpesq Στα ΣΔΕ που σας κάλεσαν είναι κεντρικά ή παραρτήματα;κεντρικο
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 18, 2010, 08:01:18 pmπαιδια ειμαι αγγλικων πρωτη στο ΣΔΕ του Νομου μου αλλα δεν εχω ειδοποιηθει και εγω πρωτος ειμαι και με ειδοποίησαν , παρε τηλεφωνο στο ιδεκε
παιδια ειμαι αγγλικων πρωτη στο ΣΔΕ του Νομου μου αλλα δεν εχω ειδοποιηθει
Στα μόρια για τα ΣΔΕ/ ΗΡΩΝ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ κλπ μετράνε οι επιμορφώσεις που κάνουν τα ΚΕΕ;γνωρίζετε επιμορφώσεις σε θεματικές ενότητες ενηλίκων; ἠ στο διδακτικό αντικείμενο για φιλολόγους;
Είστε πρώτοι στην λίστα των προσωρινών ή οριστικών αποτελεσμάτων στην ειδικότητα σας ;Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 18, 2010, 08:03:35 pmΠαράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 18, 2010, 08:01:18 pmπαιδια ειμαι αγγλικων πρωτη στο ΣΔΕ του Νομου μου αλλα δεν εχω ειδοποιηθει και εγω πρωτος ειμαι και με ειδοποίησαν , παρε τηλεφωνο στο ιδεκε
Στο ΣΔΕ όπου περιμένω να με καλέσουν δεν υπάρχει ούτε ένας μόνιμος. Μόνον ο Διευθυντής και δεν έχει κληθεί ακόμη κανείς.