0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσοι εχουν οαεε δηλ τεβε δεν πληρώθηκαν ακόμα ,οσοι είναι ικα εχουν πληρωθεί. Τα τρελά του υπουργείου να είσαι ωρομίσθιος στο ιδεκε και να πληρώνεις τεβε η ικα ανάλογα τι δηλώνεις.
Παράθεση από: mpesg στις Ιουνίου 21, 2011, 09:26:03 amοσοι εχουν οαεε δηλ τεβε δεν πληρώθηκαν ακόμα ,οσοι είναι ικα εχουν πληρωθεί. Τα τρελά του υπουργείου να είσαι ωρομίσθιος στο ιδεκε και να πληρώνεις τεβε η ικα ανάλογα τι δηλώνεις. μέχρι πότε έχεις πληρωθεί mpesg?
Παράθεση από: bania στις Ιουνίου 21, 2011, 10:30:45 amΠαράθεση από: mpesg στις Ιουνίου 21, 2011, 09:26:03 amοσοι εχουν οαεε δηλ τεβε δεν πληρώθηκαν ακόμα ,οσοι είναι ικα εχουν πληρωθεί. Τα τρελά του υπουργείου να είσαι ωρομίσθιος στο ιδεκε και να πληρώνεις τεβε η ικα ανάλογα τι δηλώνεις. μέχρι πότε έχεις πληρωθεί mpesg?εχω τεβε και δεν εχω πληρωθει απο μαρτιο, οι αλλοι με ικα μου ειπαν οτι πηραν καποια ποσα αλλα δεν ξερουν για πιο χρονικο διαστημα
Καλησπέρα σε όλους! Θα επαναφέρω το θέμα της προυπηρεσίας έχει κανείς κανένα νεότερο;
Συνάδελφοι, επειδή αναμασάμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να μας φθείρει αυτο.. ιδού η απόδειξη.. (Εγκύκλιος αναπληρωτών-ωρομισθίων 2010-2011)15. α. Στις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 34 του ν. 3027/2002 (ΦΕΚ 152/28.06.2002 τ. Α΄), όπως α-ντικαταστάθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 3687/2008 και του άρθρου 6 του ν. 3848/2010, ορίζεται η προϋπηρεσία που προσμετράται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρο-μισθίων. Ειδικότερα ορίζεται ότι:«34. α. Όπου στις κείμενες διατάξεις αναφέρεται προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, νοείται αυτή που προσφέρθηκε: α) στα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Δια
Γειά σε όλους ! θέλω να σας ρωτήσω εαν πήρατε ή πρόκειται να πάρετε βεβαίωση απόλυσης απο το ΣΔΕ που είσαστε φέτος. Η δική μου διευθύντρια μας είπε ότι δεν μπορεί το σχολείο να δώσει βεβαίωση απόλυσης αλλά μόνο το ΙΔΕΚΕ επειδή το ΙΔΕΚΕ είναι ο εργοδότης μας . Τί ισχύει στο σχολείο σας ;
Η βεβαίωση αυτή προυπηρεσίας θα καταχωρηθεί δηλ. αυτόματα, κ έστω θα μετρήσει αργότερα με κάποιον ΑΣΕΠ, όπως θα γίνει και από Πρωτοβάθμια / Δευτεροβάθμια; (όπου επίσης δεν φαίνεται τώρα στη βεβαίωση προυπηρεσίας για 2010-11);
Παράθεση από: afriendforyou στις Ιουνίου 27, 2011, 02:02:57 pmΓειά σε όλους ! θέλω να σας ρωτήσω εαν πήρατε ή πρόκειται να πάρετε βεβαίωση απόλυσης απο το ΣΔΕ που είσαστε φέτος. Η δική μου διευθύντρια μας είπε ότι δεν μπορεί το σχολείο να δώσει βεβαίωση απόλυσης αλλά μόνο το ΙΔΕΚΕ επειδή το ΙΔΕΚΕ είναι ο εργοδότης μας . Τί ισχύει στο σχολείο σας ;Επειδή η σύμβαση που υπογράφουμε με το ΙΔΕΚΕ είναι Σύμβαση Μίσθωσης Έργου, δεν προβλέπεται βεβαίωση απόλυσης διότι το έργο τελειώνει με την λήξη της σύμβασης στις 30/6. Επομένως μόνο