0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dol στις Ιουλίου 09, 2011, 12:27:33 pmΕπειδή ειμαι νεα εκπαιδευτικος, για τα σχολεία δεύτερης ευκαιριας ΄γίνεται ξεχωριστά αίτηση και με ποια κριτήρια προσλαμβανουν??? ααα...μπορουν όλες οι ειδικότητες να κανουν αιτηση???Ειμαι Θεολογος και κανω αιτηση και για ειδικά σχολεία.ευχαριστω!!!κένε μεταπτυχιακ'ο στο δημοτικής και με την καινούργια εγκύκλιο θα μπορεις να διδάξεις στα ιδωτικά δημοτικά και την επόμενη χρονιά ποιοσ ξέρει ισως κσι στα δημόσια
Επειδή ειμαι νεα εκπαιδευτικος, για τα σχολεία δεύτερης ευκαιριας ΄γίνεται ξεχωριστά αίτηση και με ποια κριτήρια προσλαμβανουν??? ααα...μπορουν όλες οι ειδικότητες να κανουν αιτηση???Ειμαι Θεολογος και κανω αιτηση και για ειδικά σχολεία.ευχαριστω!!!
Παράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 11, 2011, 12:55:05 pmΠαράθεση από: Dol στις Ιουλίου 09, 2011, 12:27:33 pmΕπειδή ειμαι νεα εκπαιδευτικος, για τα σχολεία δεύτερης ευκαιριας ΄γίνεται ξεχωριστά αίτηση και με ποια κριτήρια προσλαμβανουν??? ααα...μπορουν όλες οι ειδικότητες να κανουν αιτηση???Ειμαι Θεολογος και κανω αιτηση και για ειδικά σχολεία.ευχαριστω!!!κένε μεταπτυχιακ'ο στο δημοτικής και με την καινούργια εγκύκλιο θα μπορεις να διδάξεις στα ιδωτικά δημοτικά και την επόμενη χρονιά ποιοσ ξέρει ισως κσι στα δημόσιαπού είναι αυτή η νέα εγκύκλιος συνάδελφοι???έχω χάσει επεισόδια ή μου φαίνεται???
σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να αλλάξει κάτι και να μπούμε και εμείς στα δημοτικά...εξάλλου τόσες και τόσες ειδικότητες έχουν μπει έως τώρα...
Καλησπέρα!Να ρωτήσω κάτι και εγώ .. Όσοι δουλεύαμε σε ΣΔΕ πέρυσι υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να πάρουμε επίδομα ανεργίας;;;Πήγα χθες στον ΟΑΕΔ και ρώτησα και μου είπαν δεν δικαιούμαι γιατί ειναι σύμβαση έργου.. Απλά νομίζω οτι κάτι διάβασα στο pde οτι κάποιος συνάδελφος πήρε επίδομα ανεργίας αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σίγουρη απο την μία και απο την άλλη δεν εμπιστεύομαι και πολύ τους υπαλλήλους στον ΟΑΕΔ είπα να ρωτήσω και εδώ!!Ευχαριστώ!!!!
έχω ενσημα ! και μάλιστα αρκετά για να βγώ σε ταμείο ανεργίας αλλά για να μπείς, πρέπει να έχεις απόλυση!!!Γι'αυτό ρώταγα μήπως γίνεται με την σύμβαση απο τα ΣΔΕ!!@loella : το έκτακτο επίδομα πως το παίρνουμε;; Στον ΟΑΕΔ που πήγα δεν μου είπαν τίποτα για αυτό...
Παράθεση από: Nafs στις Ιουλίου 13, 2011, 03:16:54 pmέχω ενσημα ! και μάλιστα αρκετά για να βγώ σε ταμείο ανεργίας αλλά για να μπείς, πρέπει να έχεις απόλυση!!!Γι'αυτό ρώταγα μήπως γίνεται με την σύμβαση απο τα ΣΔΕ!!@loella : το έκτακτο επίδομα πως το παίρνουμε;; Στον ΟΑΕΔ που πήγα δεν μου είπαν τίποτα για αυτό...αν η loella αναφέρεται στο ειδικό βοήθημα, ορίστε οι πληροφορίες:ΕΙΔΙΚΟ
Παράθεση από: Nafs στις Ιουλίου 13, 2011, 03:16:54 pmέχω ενσημα ! και μάλιστα αρκετά για να βγώ σε ταμείο ανεργίας αλλά για να μπείς, πρέπει να έχεις απόλυση!!!Γι'αυτό ρώταγα μήπως γίνεται με την σύμβαση απο τα ΣΔΕ!!@loella : το έκτακτο επίδομα πως το παίρνουμε;; Στον ΟΑΕΔ που πήγα δεν μου είπαν τίποτα για αυτό...Αν πάντως εργάζεσαι ακόμα κάπου και δεν βγάλεις κάρτα ανεργίας, δεν μπορείς να το πάρεις. Εμένα μια φίλη μου είχε πει γι' αυτό το επίδομα και το είπα στον υπάλληλο του ΟΑΕΔ...αλλιώς σιγά μην μου το έλεγαν εκείνοι!!!
loella , τι σου είπε ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ για το ειδικό βοήθημα μπορούμε να το πάρουμε και όσοι έχουν σύμβαση έργου ;Παράθεση από: loella στις Ιουλίου 13, 2011, 05:16:56 pmΠαράθεση από: Nafs στις Ιουλίου 13, 2011, 03:16:54 pmέχω ενσημα ! και μάλιστα αρκετά για να βγώ σε ταμείο ανεργίας αλλά για να μπείς, πρέπει να έχεις απόλυση!!!Γι'αυτό ρώταγα μήπως γίνεται με την σύμβαση απο τα ΣΔΕ!!@loella : το έκτακτο επίδομα πως το παίρνουμε;; Στον ΟΑΕΔ που πήγα δεν μου είπαν τίποτα για αυτό...Αν πάντως εργάζεσαι ακόμα κάπου και δεν βγάλεις κάρτα ανεργίας, δεν μπορείς να το πάρεις. Εμένα μια φίλη μου είχε πει γι' αυτό το επίδομα και το είπα στον υπάλληλο του ΟΑΕΔ...αλλιώς σιγά μην μου το έλεγαν εκείνοι!!! l