0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι. όσον αφορά το επίδομα ανεργίας για του ωρομισθίου ΣΔΕ δικαιούμαστε επίδομα ανεργίας γιατί μας κολλάν ένσημα ΙΚΑ. στον ΟΑΕΔ ζητάνε μόνο την σύμβασή που μας δίνει το ΙΔΕΚΕ και τα ένσημα φυσικά και αν συμπληρώνεις 125 τον τελευταίο χρόνο παίρνεις επίδομα.
Παράθεση από: kate75 στις Ιουλίου 14, 2011, 10:38:45 amΚαλημέρα συνάδελφοι. όσον αφορά το επίδομα ανεργίας για του ωρομισθίου ΣΔΕ δικαιούμαστε επίδομα ανεργίας γιατί μας κολλάν ένσημα ΙΚΑ. στον ΟΑΕΔ ζητάνε μόνο την σύμβασή που μας δίνει το ΙΔΕΚΕ και τα ένσημα φυσικά και αν συμπληρώνεις 125 τον τελευταίο χρόνο παίρνεις επίδομα.Δηλαδή εσύ κατέθεσες κανονικά τα χαρτιά σου για επίδομα ανεργίας και τα δέχτηκαν χωρίς να έχεις απόλυση από αλλού???
Παράθεση από: Dol στις Ιουλίου 09, 2011, 12:27:33 pmΕπειδή ειμαι νεα εκπαιδευτικος, για τα σχολεία δεύτερης ευκαιριας ΄γίνεται ξεχωριστά αίτηση και με ποια κριτήρια προσλαμβανουν??? ααα...μπορουν όλες οι ειδικότητες να κανουν αιτηση???Ειμαι Θεολογος και κανω αιτηση και για ειδικά σχολεία.ευχαριστω!!!κένε μεταπτυχιακ'ο στο δημοτικής και με την καινούργια εγκύκλιο θα μπορεις να διδάξεις στα ιδωτικά δημοτικά και την επόμενη χρονιά ποιοσ ξέρει ισως κσι στα δημόσια
Επειδή ειμαι νεα εκπαιδευτικος, για τα σχολεία δεύτερης ευκαιριας ΄γίνεται ξεχωριστά αίτηση και με ποια κριτήρια προσλαμβανουν??? ααα...μπορουν όλες οι ειδικότητες να κανουν αιτηση???Ειμαι Θεολογος και κανω αιτηση και για ειδικά σχολεία.ευχαριστω!!!
Παράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 11, 2011, 12:55:05 pmΠαράθεση από: Dol στις Ιουλίου 09, 2011, 12:27:33 pmΕπειδή ειμαι νεα εκπαιδευτικος, για τα σχολεία δεύτερης ευκαιριας ΄γίνεται ξεχωριστά αίτηση και με ποια κριτήρια προσλαμβανουν??? ααα...μπορουν όλες οι ειδικότητες να κανουν αιτηση???Ειμαι Θεολογος και κανω αιτηση και για ειδικά σχολεία.ευχαριστω!!!κένε μεταπτυχιακ'ο στο δημοτικής και με την καινούργια εγκύκλιο θα μπορεις να διδάξεις στα ιδωτικά δημοτικά και την επόμενη χρονιά ποιοσ ξέρει ισως κσι στα δημόσιατι εννοεις με αυτο mpseg?δεν μπορει να ισχυει κατι τετοιο!σωστα¨?
σε αναμονη λοιπον...εκανα το λαθος να μην υποβαλλω αιτηση στις σχολες ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες) και απο τον πινακα που ειδα με τα αποτελεσματα πηραν 3 ατομα στην ειδικοτητα μου.ο τελευταιος ειχε μηδεν μορια!! τι βλακεια που εκανα!
τι να σας πω ρε παιδιά. εγώ είχα και απο αλλού απόλυση αλλά οι υπόλοιποι συνάδελφοι έδωσαν μόνο τη σύμβασή τους αντί για απόλυση . αν κάνω λάθος συγγνώμη πάντως ψάξτε το καλά ρωτήστε και στον ΟΑΕΔ και στο ΙΔΕΚΕ.