0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bania στις Αυγούστου 08, 2011, 07:50:34 pmΠαράθεση από: loella στις Αυγούστου 08, 2011, 07:48:02 pmΠαράθεση από: GOLDENGIRL στις Αυγούστου 08, 2011, 07:43:28 pm
Παράθεση από: loella στις Αυγούστου 08, 2011, 07:48:02 pmΠαράθεση από: GOLDENGIRL στις Αυγούστου 08, 2011, 07:43:28 pm
Παράθεση από: GOLDENGIRL στις Αυγούστου 08, 2011, 07:43:28 pm
Δηλαδή πλέον δεν συμφέρει να δουλεύεις καθόλου στα ΣΔΕ!!!
Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις, μιας και έχω απορίες. Δεν θέλω να σας κουράσω, αλλά αν μπορείτε να με διαφωτήσετε καλώς- δουλευα ως αναπληρωτης στη δευτεροβάθμια πλήρους ωραρίου, η διευθυνση από ότι είδα στο χαρτί απόλυσης δεν γράφει πόσες ώρες δούλευα, πρέπει να ζητήσω νέο χαρτί;;; Το θέμα είναι ότι η διευθυνση είναι σε άλλη πολη πολύ μακριά, πως θα συνενοηθώ;; Γιατί τα κάνουν τόσο δύσκολα;- πόσα χρήματα παίρνει κάποιος με σύμβαση έργου στα σδε;; σου φτάνουν αν πληρώνεις και ΤΕ
- δουλευα ως αναπληρωτης στη δευτεροβάθμια πλήρους ωραρίου, η διευθυνση από ότι είδα στο χαρτί απόλυσης δεν γράφει πόσες ώρες δούλευα, πρέπει να ζητήσω νέο χαρτί;;; Το θέμα είναι ότι η διευθυνση είναι σε άλλη πολη πολύ μακριά, πως θα συνενοηθώ;; Γιατί τα κάνουν τόσο δύσκολα;
- πόσα χρήματα παίρνει κάποιος με σύμβαση έργου στα σδε;; σου φτάνουν αν πληρώνεις και ΤΕ
Μου έδωσαν τα ένσημα των 3 τελευταίων μηνών, διότι αυτά ακόμα δεν πέρασαν ηλεκτρονικά. Εκεί γράφουν σε κάθε μήνα ότι είχα πλήρες ωράριο και ότι είχα 25 ημέρες ασφάλισης το μήνα. [Πουθενά δεν αναφέρουν ώρες.Εννοείς να πάω στα ΚΕΠ; Δίνουν τέτοια χαρτιά τα ΚΕΠ;
Παράθεση από: sotos81 στις Αυγούστου 08, 2011, 09:56:37 pm- δουλευα ως αναπληρωτης στη δευτεροβάθμια πλήρους ωραρίου, η διευθυνση από ότι είδα στο χαρτί απόλυσης δεν γράφει πόσες ώρες δούλευα, πρέπει να ζητήσω νέο χαρτί;;; Το θέμα είναι ότι η διευθυνση είναι σε άλλη πολη πολύ μακριά, πως θα συνενοηθώ;; Γιατί τα κάνουν τόσο δύσκολα;Πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις την αναγωγή και μόνος σου. 1 μήνας = 87,5ώρες Παράθεση από: sotos81 στις Αυγούστου 08, 2011, 09:56:37 pm- πόσα χρήματα παίρνει κάποιος με σύμβαση έργου στα σδε;; σου φτάνουν αν πληρώνεις και ΤΕ
Μου έδωσαν τα ένσημα των 3 τελευταίων μηνών, διότι αυτά ακόμα δεν πέρασαν ηλεκτρονικά. Εκεί γράφουν σε κάθε μήνα ότι είχα πλήρες ωράριο και ότι είχα 25 ημέρες ασφάλισης το μήνα. [Πουθενά δεν αναφέρουν ώρες. To πόσες ώρες έχει ένας πλήρους ωραρίου παίζει. Εγώ είχα 19, άλλος μπορεί να είχε 16 κ.τ.λ.Εννοείς να πάω στα ΚΕΠ; Δίνουν τέτοια χαρτιά τα ΚΕΠ;