*

Αποστολέας Θέμα: Πρόσληψη Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας  (Αναγνώστηκε 3311779 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Δηλαδή βρε παιδιά πόσο θα παίρνουμε καθαρά το μήνα...αν υποθεσουμε οτι έχουμε 11 ώρες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vantonis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν υπάρχει ελπίδα...ΠΕ04.01
    • Προφίλ
    • Κοινότητα συζητήσεων Φυσικού ΑΠΘ
Ερώτηση:

Αν εγώ δουλεύω (ημιαπασχόληση) και είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, μπορώ ταυτόχρονα να δουλεύω και σε ΣΔΕ και να δηλώσω ως ασφάλιση το ΙΚΑ οπότε να γλυτώσω τον ΟΑΕΕ (ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Ερώτηση:

Αν εγώ δουλεύω (ημιαπασχόληση) και είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, μπορώ ταυτόχρονα να δουλεύω και σε ΣΔΕ και να δηλώσω ως ασφάλιση το ΙΚΑ οπότε να γλυτώσω τον ΟΑΕΕ (ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος London06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Συνάδελφοι, έφτιαξα την ένσταση ακριβώς όπως πρέπει να σταλεί. Εννοείται ότι αναφορικά με το κείμενο και τους λόγους που εκθέτω, ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει κι όπως το θέλει, εγώ απλώς παραθέτω το δικό μου, που εννοείται ότι όποιος θέλει μπορεί να το στείλει έτσι ακριβώς με ένα απλό copy-paste.

ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Συμφωνώ αλλά "το ίδιο κατ'ουσία" πάει κυρίως στο ότι δεν αξίζει να κάνεις έναρξη αποκλειστικά για τα ΣΔΕ

Από το να μείνεις άνεργος.......  :(

μάλλον είναι καλύτερα, απ' το να παίρνεις 300 ευρώ και να δίνεις 200-250 στο ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος IoannisDr

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Θα κάνω την αίτηση αλλά εννοείται πως θα στείλω και την ένσταση ( προλαβαίνω σήμερα έτσι ;; )!! Κι αν δεν αλλάξει τουλάχιστον το κομμάτι για την έκδοση Α.Π.Υ. - εφόσον με καλέσουν - δεν βλέπω το λόγο για να πηγαίνω!

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Eπειδή είχα ΔΠΥ στο παρελθόν και ξέρω τι συνεπάγεται (μπλεξίματα με εφορίες, λογιστές, ΤΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 11, 2011, 06:30:37 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Προσωπικά προτιμώ να λέγομαι άνεργος από το να έχω μπλοκάκι και να πρέπει να πληρώνω α. το ελάχιστον 250 ευρώ το δίμηνο στο ΤΕ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Περαίωση, Περαίωση με τον Σαρωνικό σου....
Για να μην παρεξηγηθώ αν κανείς έχει δικό του φροντιστήριο ή τέλος πάντων έχει μπόλικη πελατεία ως επαγγελματίας καθηγητής και μπορεί να εξασφαλίσει μπόλικα έσοδα από το να είναι στη μαύρη εργασία ανασφάλιστος σαφώς ας βγάλει μπλοκάκι. Αλλά πιστεύω ότι δεν συμφέρει για κανέναν λόγο να έχεις μπλοκάκι μόνο και μόνο για ωρομίσθιος των 500 ευρώ στα ΣΔΕ. Το μπλοκάκι είναι για όσους έχουν βρει την άκρη και μπορούν κα βγάζουν πάνω από 1000 (και λίγα λέω)από διάφορες πηγές ώστε πληρώνοντας ΤΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 11, 2011, 03:27:05 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Στα μάτια μου η προκήρυξη διαβάζεται ως εξής: Ζητούνται κορόϊδα που θα πληρώνουν ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Για να δω βρε παιδιά αφού όλοι κατηγορύμε το νέο συστημα στα ΣΔΕ πόσοι θα κάνουν αίτηση. Είμαι πολύ περίεργος...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Είχα μπλοκάκι στο τεβε το 2000 (δούλεψα σε φαρμακευτική εταιρεία για 1 χρόνο). Όταν έγινε η ιστορία με την περάιωση μου έστειλαν από τη δου ειδοποίηση να τους πληρώσω 750 ευρώ :P ΕΛΕΟΣ :P :P :P :P

Αυτό δεν είναι τίποτα, ένας φίλος μου πέρασε ολόκληρο βράδυ στο κρατητήριο όταν πήγαν σπίτι του και τον συνέλαβαν για δήθεν χρέη στο ΤΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 11, 2011, 04:02:57 pm από spasiklaki »

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Για να δω βρε παιδιά αφού όλοι κατηγορύμε το νέο συστημα στα ΣΔΕ πόσοι θα κάνουν αίτηση. Είμαι πολύ περίεργος...

Καλά ότι θα τρέξουμε να κάνουμε ΟΛΟΙ αίτηση, αυτό είναι βέβαιο!!! Μετά ΑΝ μας πάρουν, βλέπουμε τι κάνουμε...

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
θα σε απογοητεύσω, πιστεύω οτι παρα πολλοί θα κάνουν αίτηση κυρίως νέοι που οι γονείς θα βοηθήσουν με τον γνωστό ελληνικό τροπο..............δηλαδή θα πληρώνουν οι γονείς και τους 35αρηδες... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182513
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)