0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για τα ΣΔΕ σίγουρα θα πάνε πολλοί "μάγκες" για να χωθούν μήπως και αργότερα τους μονιμοποιήσουν κλπ. Σαν αυτούς που κάθονταν στο ΙΔΕΚΕ τόσα χρόναι απλήρωτοι από τα ΕΣΠΑ κα μετά τους σούταραν κιόλας και τότε θυμήθηκαν να βγουν να καταγγείλουν την "αδικία" όταν την υπέμεναν μπας και μονιμοποιηθούν πληρώνοντας από την τσέπη τους δεν έλεγαν τίποτα. Το ΙQ του μέσου έλληνα στα εργασιακά και τα οικονομικά δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, έχουμε συνηθίσει και στην καρπαζιά γενικά, σίγουρα θα γίνει χαμός από αιτήσεις ωρομισθίων στα ΣΔΕ. Αλλά "μετά τον κλαίνε" λένε στο χωριό μου.
Παράθεση από: spasiklaki στις Αυγούστου 11, 2011, 03:42:35 pmΌσο για τα ΣΔΕ σίγουρα θα πάνε πολλοί "μάγκες" για να χωθούν μήπως και αργότερα τους μονιμοποιήσουν κλπ. Σαν αυτούς που κάθονταν στο ΙΔΕΚΕ τόσα χρόναι απλήρωτοι από τα ΕΣΠΑ κα μετά τους σούταραν κιόλας και τότε θυμήθηκαν να βγουν να καταγγείλουν την "αδικία" όταν την υπέμεναν μπας και μονιμοποιηθούν πληρώνοντας από την τσέπη τους δεν έλεγαν τίποτα. Το ΙQ του μέσου έλληνα στα εργασιακά και τα οικονομικά δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, έχουμε συνηθίσει και στην καρπαζιά γενικά, σίγουρα θα γίνει χαμός από αιτήσεις ωρομισθίων στα ΣΔΕ. Αλλά "μετά τον κλαίνε" λένε στο χωριό μου.Respect γι'αυτή την παράγραφο...μπράβο σου...πραγματικά ότι πιο αληθινό/original έχω διαβάσει εδώ και καιρό στο forum.....ειλικρινά δεν μπορώ άλλη κλάψα,μιζέρια..ξεκολλήστε λίγο με τα ΣΔΕ,κάντε τις καταγγελίες σας αλλά στην τελική μην τους κάνετε την χάρη και ασχολείστε/κάνετε αιτήσεις αφού ουσιαστικά δεν έχει πλέον νόημα όπως λέτε...πολύ απλά απαξιώστε αυτό τον τρισάθλιο θεσμό.....πραγματικά ο νεοέλληνας είναι τόσο μα τόσο μαλ...κας και low level(ασχέτου αν έχει και μεταπτυχιακό ή διδακτορικό,δεν αναφέρομαι άλλωστε τόσο σε μόρφωση αλλά σε κρίση προσωπικότητας/χαρακτήρα),(κουτο)πόνηρος και παρτάκιας που είναι ικανός να δουλεύει τζάμπα και να ανανεώνει την σύμβαση του(αν μπορεί) ακόμα και για 10-15 χρόνια σε μια δημόσια υπηρεσία,να μην κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του,να μην δοκιμάζει να κάνει κάτι διαφορετικό αλλά εκεί να περιμένει να τον μονιμοποιήσουν με πούστ..κο κλασικά τρόπο σε βάρος των υπολοίπων που πηγαίνουν με τον σταυρό στο χέρι και αν δεν γίνει αυτό μετά κλαίγεται για προυπηρεσίες που δεν αναγνωρίζονται και τι γνωστές μαλα..ίες...ειλικρινά έχω βαρεθεί όλες αυτές τις κατηγορίες-υποκατηγορίες και λοιπό συνάφι υποψήφιων εκπαιδευτικών(και όχι μόνο) πελατών μ'αυτήν την σιχαμένη(στα μάτια πολλών νέων ειδικά) νεοελληνική νοοτροπία...το δημόσιο θα πεθάνει,θα σταματήσει να λειτουργεί όπως τώρα,θα σταματήσει να πληρώνει όπως τώρα και αυτό είναι σίγουρο είτε με ΠΑΣΟΚ,είτε με ΝΔ,είτε ακόμα και με χούντα...μετά να δω πολλούς απο εσάς που μάθατε σ'αυτό τον τρόπο ζωής τόσα χρόνια πως θα ανταπεξέλθετε,γι'αυτό άλλωστε έχουμε απαξιωθεί και σαν έθνος!!!Φιλικά!
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 11, 2011, 03:40:12 pmΓια να δω βρε παιδιά αφού όλοι κατηγορύμε το νέο συστημα στα ΣΔΕ πόσοι θα κάνουν αίτηση. Είμαι πολύ περίεργος...Καλά ότι θα τρέξουμε να κάνουμε ΟΛΟΙ αίτηση, αυτό είναι βέβαιο!!! Μετά ΑΝ μας πάρουν, βλέπουμε τι κάνουμε...
Για να δω βρε παιδιά αφού όλοι κατηγορύμε το νέο συστημα στα ΣΔΕ πόσοι θα κάνουν αίτηση. Είμαι πολύ περίεργος...