0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα! Μια απορία έχω. Δεν έχω κοιτάξει απο την αρχή τη συζήτηση. Κάποιος που δουλεύει 2 μέρες σε μια δουλειά και έχει ΙΚΑ και 3 μέρες σε μια άλλη δουλεια και έχει και απο εκεί ΙΚΑ ( για λίγες ώρες, μη φανταστείτε κανονικά ωράρια), μπορεί εφοσον τον πάρουν στα ΣΔΕ να μη μπει στο ΤΕ
Παράθεση από: yt1408 στις Αυγούστου 16, 2011, 01:18:49 pmΚαλημερα! Μια απορία έχω. Δεν έχω κοιτάξει απο την αρχή τη συζήτηση. Κάποιος που δουλεύει 2 μέρες σε μια δουλειά και έχει ΙΚΑ και 3 μέρες σε μια άλλη δουλεια και έχει και απο εκεί ΙΚΑ ( για λίγες ώρες, μη φανταστείτε κανονικά ωράρια), μπορεί εφοσον τον πάρουν στα ΣΔΕ να μη μπει στο ΤΕ
Δηλαδή μετά τη λήξη σύμβασης με το ΙΔΕΚΕ και μέχρι να μας ξαναπάρουν θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω ΤΕ
o τρόπος μισθωδοσίας γνωρίζουμε κάτι?...θα είναι με το τμήμα ή την ώρα?....
Παράθεση από: yt1408 στις Αυγούστου 16, 2011, 01:47:52 pmΔηλαδή μετά τη λήξη σύμβασης με το ΙΔΕΚΕ και μέχρι να μας ξαναπάρουν θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω ΤΕ
παντως παραπανω ωρες με συνελευσεις δεν θα εχει, οπως δεν ειχε περυσι με τους ψυχολογους και τους αταδιοδρομουςΠαράθεσηΕ.....δεν θα κάνουμε.....