0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που θα κάνω είναι το πιο πιθανό να αναγάγω π.χ. τους 8 μήνες που δούλεψα σε 87,5 ώρες το μήνα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι σωστό. Απλά επειδή υπάρχει σε νομοθεσία ότι ένας μήνας ισοδυναμεί με 87,5 ώρες υπάρχει κάτι να στηριχθώ. Είναι απαράδεκτο, το Υπουργείο πρέπει να απαντήσει. Οι υπόλοιποι δεν έχετε αυτό το πρόβλημα;
Από την Πρωτοβάθμια στην οποία ανήκω μου το είπαν κ μάλιστα τηλεφωνικά. Εσείς τι ξέρετε ότι ισχύει για Πρωτοβ.;
Έστω με παίρνουν στα ΣΔΕ και μετά με παίρνουν αναπληρωτή σε κανονικό σχολείο. Είναι εύκολο να παραιτηθώ ή το ΣΔΕ μπορεί να με καταγγείλει; Mε την έννοια ότι ουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας και αρνούμαι να του παρέχω υπηρεσίες. Τι επιπτώσεις θα έχω; Πρέπει να κλείσω άμεσα βιβλία και να πάω αναπηρωτή ή γενικά δεν υπάρχει πιθανότητα να με δεχθούν ούτε ψς αναπληρωτή;;
Μα καλά ρε παιδιά σοβαρολογείτε τώρα;; Tην υπεύθυνη δήλωση την υπέγραψα πριν κάνω ΤΕ
Στην αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση πάντως που συμπλήρωσαν οι αναπληρωτές διευκρινίζεται στο άρθρο 9: ότι αν ασκεί κάποιος οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα θα παραιτηθεί ή θα αναστείλει την λειτουργία των επιχειρησεων του πριν την ανάληψη υπηρεσίας ως εκπαιδευτικούΑυτό ισχύει για αυτούς που κατά την διάρκεια των αιτήσεων ασκούσαν εμπορική δραστηριότητα, για όλους τους υπολοίπους που θα αρχίσουν εμπορική δραστηριότητα ισχύουν προφανώς τα ίδια - θα κάνουν αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησηςΜε λίγα λόγια είναι σαφές ότι έχουν δικαίωμα αν έρθει η σειρά του στις λίστες αναπληρωτών να προσλάβουν κάποιον έμπορο - οποιοδήποτε έμπορο ή επιχειρηματία ως αναπληρωτή αρκεί πριν αναλάβει υπηρεσία να αναστείλει τις δραστηριότητες. Υποθέτω ότι η αναστολή είναι σύντομη διαδικασία, δεδομένου ότι το κράτος ξέρει ότι έχει 4 ημέρες περιθώριο να παρπουσιαστείς. Επομένως κώλυμα ιδιαίτερο δεν υπάρχει και εννοείται ότι σύμφωνα με το άρθρο 9 της άιτησης που τσέκαραν όσοι ήταν έμποροι δεν διαγράφονται από τις λίστες αναπληρωτών αρά παραμένουν διατηρώντας την σειρά τους όπως επίσης και οι υπόλοιποι που θα ανοίξουν στο μέλλον κάποιο μανάβικο διδασκαλίας αν θα τους καλέσουν τα ΣΔΕ, μιας και δεν μπορούν να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά Εγώ αυτό καταλαβαίνω