0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..απλά νόμιζα ότι αν δεν δείξω επικυρωμένη κάρτα ανεργίας θα το θεωρήσουν ότι δεν είμαι άνεργη και προφανώς απορρίπτομαι από την όλη διαδικασία!!
γιατί να ακυρωθούν τα χαρτιά σου ; απλά όπως λες δεν θα μοριοδοτηθεί αφού είναι κάτω από 4 μήνες..
Ρε παιδιά τώρα όσοι κάνατε αίτηση στα ΣΔΕ οι πιο πολλοί ήσασταν ωρομίσθιοι ή υπάρχουν και αναπληρωτές;; Ως αναπληρωτές δεν σας καίει το θέμα ότι σας έδωσαν βεβαιώσεις από τη Δευετοβάθμια σε μήνες και όχι ώρες και ότι πολλές Δευτεροβάθμιες αρνούνται να κάνουν την μετατροπή;; όλοι πήρατε κανονικά από τις Δευτεοβάθμιες βεβαιώσεις σε ώρες;; Bρήκα τρόπο να κάνω την μετατροπή, δεν ξέρω αν είναι σωστός, αλλά τους υπολοίπους δεν σας καίει αυτό;;Mάλιστα στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ το ίδιο λένε στην προκήρυξη, ότι δεν δέχονται βεβαιώσεις που δεν θα αναγράφονται οι διδακτικές ώρες. Τους πήρα ήδη τηλέφωνο στη Δευτεροβάθμια, μου είπαν μίλησαν με προισταμένη και δεν μπορούν, να ξαναπάρω αύριο;Aπλά θα ήθελα να ακούσω και άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα, που από ότι κατάλαβα δεν είναι πολλοί
Εγώ που πήγα στο ΙΔΕΚΕ να ρωτήσω μου είπαν ότι οι ωρομίσθιοι για ΣΔΕ θα έχουν μέχρι 12 ώρες και ήταν απόλυτοι σε αυτό και πως το 2013 λήγει το πρόγραμμα για ΣΔΕ.Επίσης όποιος ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα Οδυσσέας δε θα λειτουργήσει ξανά