0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα μίλησα στο τηλ με κάποιον καθηγητή από τα ΣΔΕ του νομού μου, προφανώς ήτανε κάποιους από τους αποσπασμένους μόνιμους, μου είπε ότι άλλοι από το ΙΔΕΚΕ τους λένε ότι θα βγούνε αρχές Νοεμβρίου και άλλοι αρχές Δεκεμβρίου.
Να πω κάτι φαινομενικά άσχετο; Το ΙΔΕΚΕ ετοιμάζει για το τέλος αυτής της εβδομάδας ένα μεγάλο επιστημονικό συνέδριο, απολογιστικό του προγράμματος Οδυσσέας. Η πρόσκληση συμμετοχής (την οποία βέβαια δεν θα βρείτε πουθενά στο ίντερνετ) αφορά μόνο τους υπευθύνους όλων των νομών, έναν εκπαιδευτή από κάθε νόμο και έναν εκπαιδευόμενο (πάλι από κάθε νομό). Οι πληροφορίες λένε ότι θα παραστούν εκπρόσωποι και από άλλες χώρες, προκειμένου να παρουσιαστούν στο σύνολο τα πλεονεκτήματα ανάλογων προγραμμάτων και στο εξωτερικό. Η διαμονή, η διατροφή και τα μεταφορικά όλων των συμμετεχόντων καλύπτονται όλα από το ΙΔΕΚΕ. Η μόνη αναφορά που μπόρεσα εγώ προσωπικά να βρω στο διαδίκτυο είναι αυτή η απόφαση ανάθεσης: http://www.ideke.edu.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1658:------11l-r---lr------8&catid=41:cotnracts&Itemid=88Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Παιδιά έχουμε κανένα νέο για τα ΣΔΕ;
άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο βασιλεύει....