0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δλδ εστω και αν πας για 1 - 1.5 μηνα για να παρεις αυτα τα χρηματα πρεπει να κανεις την ρημαδοεναρξη?
Παράθεση από: vit στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:18:53 pmΕπίσης, όπως με ενημέρωσαν, τα αποτελέσματα θα βγαίνουν ανά σχολείο, επομένως δε θα αρχίσουν όλοι την ίδια περίοδο (όπως και πέρυσι....εμένα με κάλεσαν τέλη Νοέμβρη)επομενως θα βγουν πρωτα στα σχολεια που εχει τουλαχιστον 2 μονιμους για να κανουν και την χαρτουρα.................βαρεθηκα μερυσι να γραφω το πρωτοκολο, να τις καρτελες των μαθητων με ενημερωση καθε τριμηνο και στο τελος και τα απολυτηρια και τα αποδεικτικα ............αντε να δουλεψουν και οι μονιμοι
Επίσης, όπως με ενημέρωσαν, τα αποτελέσματα θα βγαίνουν ανά σχολείο, επομένως δε θα αρχίσουν όλοι την ίδια περίοδο (όπως και πέρυσι....εμένα με κάλεσαν τέλη Νοέμβρη)
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:40:06 pmΠαράθεση από: vit στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:18:53 pmΕπίσης, όπως με ενημέρωσαν, τα αποτελέσματα θα βγαίνουν ανά σχολείο, επομένως δε θα αρχίσουν όλοι την ίδια περίοδο (όπως και πέρυσι....εμένα με κάλεσαν τέλη Νοέμβρη)επομενως θα βγουν πρωτα στα σχολεια που εχει τουλαχιστον 2 μονιμους για να κανουν και την χαρτουρα.................βαρεθηκα μερυσι να γραφω το πρωτοκολο, να τις καρτελες των μαθητων με ενημερωση καθε τριμηνο και στο τελος και τα απολυτηρια και τα αποδεικτικα ............αντε να δουλεψουν και οι μονιμοιΠρωτοφανες!Δλδ το σχολείο δεν είχε κανεναν μόνιμο πλην του διευθυντού;
Παράθεση από: Demo στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:02:15 pmΠαράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:40:06 pmΠαράθεση από: vit στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:18:53 pmΕπίσης, όπως με ενημέρωσαν, τα αποτελέσματα θα βγαίνουν ανά σχολείο, επομένως δε θα αρχίσουν όλοι την ίδια περίοδο (όπως και πέρυσι....εμένα με κάλεσαν τέλη Νοέμβρη)επομενως θα βγουν πρωτα στα σχολεια που εχει τουλαχιστον 2 μονιμους για να κανουν και την χαρτουρα.................βαρεθηκα μερυσι να γραφω το πρωτοκολο, να τις καρτελες των μαθητων με ενημερωση καθε τριμηνο και στο τελος και τα απολυτηρια και τα αποδεικτικα ............αντε να δουλεψουν και οι μονιμοιΠρωτοφανες!Δλδ το σχολείο δεν είχε κανεναν μόνιμο πλην του διευθυντού;Τουλάχιστον εκεί που ήμουνα εγώ κανένα μόνιμο εκτός του διευθυντή...
Παράθεση από: vit στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:48:22 pm Πρωτοφανες!Δλδ το σχολείο δεν είχε κανεναν μόνιμο πλην του διευθυντού;Τουλάχιστον εκεί που ήμουνα εγώ κανένα μόνιμο εκτός του διευθυντή...
Πρωτοφανες!Δλδ το σχολείο δεν είχε κανεναν μόνιμο πλην του διευθυντού;
Είδα μία ανάρτηση στο διάυγεια και απόρησα... Εσείς ξέρατε ότι υπάρχουν Ιερατικά Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας;
mpesg, γιατι κανεις δωρεαν δουλεια?Φοβοσουνα τι? Εκτος αν εισαι γενικα εθελοντης.
Παράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:48:13 pmΕίδα μία ανάρτηση στο διάυγεια και απόρησα... Εσείς ξέρατε ότι υπάρχουν Ιερατικά Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας; Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτα?Ειναι για αυτους που θυμηθηκαν στα 50 τους να γινουν παπαδες? Ή απλα για να βολευονται με τις αποσπασεις?
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/45%CE%A0%CE%9D9-2%CE%95%CE%92