0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, σκέφτομαι το εξής: τί γίνεται σε περίπτωση που αποδεκτείς θέση σε κάποιο ΣΔΕ και στη συνέχεια σε καλέσουν αναπληρωτη?...Μπορείς να παραιτηθείς απο το ΣΔΕ?
Παράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 25, 2011, 03:54:36 pmΠαιδιά, σκέφτομαι το εξής: τί γίνεται σε περίπτωση που αποδεκτείς θέση σε κάποιο ΣΔΕ και στη συνέχεια σε καλέσουν αναπληρωτη?...Μπορείς να παραιτηθείς απο το ΣΔΕ?ναι ,μπορεις να παραιτηθεις απο τα σδε χωρις κυρωσεις για την επομενη χρονια, αλλα και σαν αναπληρωτης δεν μπορεις να δουλευεις και σε σδε αφου στα σδε εισαι τεβε και στους αναπληρωτες εισαι ικα και μην ξεχναμε οτι υπογραψαν οσοι εχουν κανει δηλωση για ενταξη στους πινακες των αναπληρωτων οτι δεν ασκουν το επαγγελμα του ελευθερου επαγγελματια δηλ τεβε
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 25, 2011, 04:06:25 pmΠαράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 25, 2011, 03:54:36 pmΠαιδιά, σκέφτομαι το εξής: τί γίνεται σε περίπτωση που αποδεκτείς θέση σε κάποιο ΣΔΕ και στη συνέχεια σε καλέσουν αναπληρωτη?...Μπορείς να παραιτηθείς απο το ΣΔΕ?ναι ,μπορεις να παραιτηθεις απο τα σδε χωρις κυρωσεις για την επομενη χρονια, αλλα και σαν αναπληρωτης δεν μπορεις να δουλευεις και σε σδε αφου στα σδε εισαι τεβε και στους αναπληρωτες εισαι ικα και μην ξεχναμε οτι υπογραψαν οσοι εχουν κανει δηλωση για ενταξη στους πινακες των αναπληρωτων οτι δεν ασκουν το επαγγελμα του ελευθερου επαγγελματια δηλ τεβεΚάποιες ερωτήσεις και απο εμένα: είναι εύκολο να αλλάξεις απο τεβε σε ικα; δίνεις παραπάνω λεφτά για να βγεις απο το τέβε; έχει διαδικασία; αν έχεις τον μισό χρόνο τέβε και μετά σε πάρουν αναπληρωτή με ικα το καλοκαίρι δικαιούσε επίδομα ανεργίας;
Παιδια Αν εισαι στα Δημοσια ΙΕΚ , μπορεις να πας και στα ΣΔΕ αν σε παρουνε ??Θελω να μου δωσετε απαντηση α) αν εχεις ΤΕ
Παράθεση από: kvanto_thess στις Οκτωβρίου 28, 2011, 01:15:01 pmΠαιδια Αν εισαι στα Δημοσια ΙΕΚ , μπορεις να πας και στα ΣΔΕ αν σε παρουνε ??Θελω να μου δωσετε απαντηση α) αν εχεις ΤΕ