0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: JohnyWalker στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:10:22 pmπήρα τηλέφωνο σήμερα στο ΙΔΕΚΕ, μου λένε πρέπει να βγουν, μάλλον σήμερα.Μιλάμε τα άτομα είναι για φούντο γερό. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεταιάΝΤΕ να δούμε, μήπως έχουμε εκεί καμιά ελπίδα. Μας έχουν σκίσει οι παλιο....Τα μόρια μου είπαν ότι έχουν βγει εδώ και μέρες (αλλά δε δημοσιεύονται...)σήμερα μου είπαν "από μέρα σε μέρα τα περιμένουμε", άρα λογικά αν όχι σήμερα μέσα στη βδομάδα θα ξέρουμε.
πήρα τηλέφωνο σήμερα στο ΙΔΕΚΕ, μου λένε πρέπει να βγουν, μάλλον σήμερα.Μιλάμε τα άτομα είναι για φούντο γερό. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεταιάΝΤΕ να δούμε, μήπως έχουμε εκεί καμιά ελπίδα. Μας έχουν σκίσει οι παλιο....
Παράθεση από: vit στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:44:41 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:10:22 pmπήρα τηλέφωνο σήμερα στο ΙΔΕΚΕ, μου λένε πρέπει να βγουν, μάλλον σήμερα.Μιλάμε τα άτομα είναι για φούντο γερό. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεταιάΝΤΕ να δούμε, μήπως έχουμε εκεί καμιά ελπίδα. Μας έχουν σκίσει οι παλιο....Τα μόρια μου είπαν ότι έχουν βγει εδώ και μέρες (αλλά δε δημοσιεύονται...)σήμερα μου είπαν "από μέρα σε μέρα τα περιμένουμε", άρα λογικά αν όχι σήμερα μέσα στη βδομάδα θα ξέρουμε.απο εβδομαδα σε εβδομαδα το πανε..........και εχουμε κλεισει διμηνο
Για φέτος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσληφθούν κάποιοι ωρομίσθιοι, επειδή το Υπουργείο δεν ήταν πλήρως προετοιμασμένο. Του χρόνου, όμως, όπως ήδη έχει αναφερθεί στο φόρουμ, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα οι θέσεις να καλυφθούν με μόνιμους της δευτεροβάθμιας, με ελάχιστες, ίσως, εξαιρέσεις. Από την άλλη, επειδή όπως φαίνεται πάμε -επιτέλους- για εκλογές, κανείς δεν ξέρει ποιά θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και η πολιτική της για την Παιδεία. Ελπίζω τα αίσχη με τα μπλοκάκια και τη γενικότερη επίθεση κατά των ελαστικά απασχολούμενων εκπαιδευτικών να ανατραπούν.
Παράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 02:14:14 pmΓια φέτος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσληφθούν κάποιοι ωρομίσθιοι, επειδή το Υπουργείο δεν ήταν πλήρως προετοιμασμένο. Του χρόνου, όμως, όπως ήδη έχει αναφερθεί στο φόρουμ, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα οι θέσεις να καλυφθούν με μόνιμους της δευτεροβάθμιας, με ελάχιστες, ίσως, εξαιρέσεις. Από την άλλη, επειδή όπως φαίνεται πάμε -επιτέλους- για εκλογές, κανείς δεν ξέρει ποιά θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και η πολιτική της για την Παιδεία. Ελπίζω τα αίσχη με τα μπλοκάκια και τη γενικότερη επίθεση κατά των ελαστικά απασχολούμενων εκπαιδευτικών να ανατραπούν.Όποια και να είναι η νέα κυβέρνηση οι αποφάσεις για το χώρο της παιδείας, και για όλο το δημόσιο τομέα, είναι ήδη ειλημμένες στα χρόνια της αυστηρής λιτότητας. Μην περιμένουμε θαύματα και αποκλείσεις από το τωρινό καθεστώς όποιος και αν εκλεγεί.
Συμφωνούμε με τους προλαλήσαντες.. απλά αν θέλετε μείνετε εντός θέματος..εως ότου βγάλουν τους προσωρινούς πίνακες οι αργοπορημένοι στο ΙΔΕΚΕ
Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης σε τμήματα διδασκαλίας στη μονάδα 18 ΑΝΩ». Το Υπουργείο Παιδείας Δια