0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, μη ματαιοπονείτε και μη στενοχωριέστε για τα ΣΔΕ. Το παιχνίδι στην Ελλάδα έχει ήδη τελειώσει, και τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα. Όποιος μπορεί να φύγει για έξω, να το κάνει τώρα. Αυτό έχω να πω μόνο.
έμαθα γιατι κατεβηκαν οι πινακες, εγινε λάθος στους πληροφορικους, σε άλλους μέτρησαν το ecdl και σε άλλους όχι. Δεν ξέρω αν τα ξανακοιταξαν απο τοτε....αλλά Ελλάδα!!!!
Παράθεση από: Li0 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:57:00 pmέμαθα γιατι κατεβηκαν οι πινακες, εγινε λάθος στους πληροφορικους, σε άλλους μέτρησαν το ecdl και σε άλλους όχι. Δεν ξέρω αν τα ξανακοιταξαν απο τοτε....αλλά Ελλάδα!!!!Εμένα μου επιβεβαίωσαν απ' την Ομάδα Έργου την υπόθεση που έγραψα και στο φόρουμ, δηλαδή ότι η απόσυρση των πινάκων οφείλεται στο ότι πολλοί συνάδελφοι κατατάχτηκαν σε όσους δεν είχαν υποβάλλει έγγραφα αίτηση, ενώ είχαν στείλει κανονικά τα δικαιολογητικά τους.
Παράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:01:52 pmΠαράθεση από: Li0 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:57:00 pmέμαθα γιατι κατεβηκαν οι πινακες, εγινε λάθος στους πληροφορικους, σε άλλους μέτρησαν το ecdl και σε άλλους όχι. Δεν ξέρω αν τα ξανακοιταξαν απο τοτε....αλλά Ελλάδα!!!!Εμένα μου επιβεβαίωσαν απ' την Ομάδα Έργου την υπόθεση που έγραψα και στο φόρουμ, δηλαδή ότι η απόσυρση των πινάκων οφείλεται στο ότι πολλοί συνάδελφοι κατατάχτηκαν σε όσους δεν είχαν υποβάλλει έγγραφα αίτηση, ενώ είχαν στείλει κανονικά τα δικαιολογητικά τους. Και εγώ ακριβώς την ίδια ενημέρωση έχω απο την ομάδα έργου, αλλά δεν έχω περαιτέρω ενημέρωση για το πότε πρόκειται να αναρτήσουν τους επικαιροποιημένους πίνακες ΣΔΕ.. δεδομένου ότι ήδη έχουν αποσυρθεί απο την Παρασκευή 4/11.. απίστευτη καθυστέρηση όμως..
Παράθεση από: Άστρο στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:21:38 pmΠαράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:01:52 pmΠαράθεση από: Li0 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:57:00 pmέμαθα γιατι κατεβηκαν οι πινακες, εγινε λάθος στους πληροφορικους, σε άλλους μέτρησαν το ecdl και σε άλλους όχι. Δεν ξέρω αν τα ξανακοιταξαν απο τοτε....αλλά Ελλάδα!!!!Εμένα μου επιβεβαίωσαν απ' την Ομάδα Έργου την υπόθεση που έγραψα και στο φόρουμ, δηλαδή ότι η απόσυρση των πινάκων οφείλεται στο ότι πολλοί συνάδελφοι κατατάχτηκαν σε όσους δεν είχαν υποβάλλει έγγραφα αίτηση, ενώ είχαν στείλει κανονικά τα δικαιολογητικά τους. Και εγώ ακριβώς την ίδια ενημέρωση έχω απο την ομάδα έργου, αλλά δεν έχω περαιτέρω ενημέρωση για το πότε πρόκειται να αναρτήσουν τους επικαιροποιημένους πίνακες ΣΔΕ.. δεδομένου ότι ήδη έχουν αποσυρθεί απο την Παρασκευή 4/11.. απίστευτη καθυστέρηση όμως..πριν απο δυο χρονια τα σδε ειχαν αρχισει τελη φεβρουαριου με αρχες μαρτιου..........εχουμε καιρο ακομα