0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.edulll.gr/wp-content/uploads/2011/11/EGKYKLIOS_SYMVASEIS_ERGOU.pdfΠαιδία αυτό το είδατε? Αναφερεταί στις συμβάσεις μισθωσής έργου για τα Σ.Δ.Ε και βγήκε στον diorismo.gr 2μέρες μετά απο την αποσυρσή των πινάκων..Τυχαίο????Μήπως τελίκα οι πινακές δεν αποσυρθηκάν λόγο τεχνικού λάθους?
να ρωτησω και εγω κάτι: όταν είσαι πρώτος στη λιστα ο διευθυντής είναι υποχρεωμένος να σου δώσει και τις 12 ώρες ή είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός πόσες θα δώσει και που. Αυτό το ρωτάω γιατι παίζει πολύ βυσμα εδω για να δω αν θα αδικηθούν οι πάνω προκειμένου να ευνοηθούν οι από κάτω. π.χ. αν εσκεμμένα δώσει από 6 ώρες για να πάρουν δύο άτομα γιατι ο δευτερος στη λίστα είναι κομματόσκυλο
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι 1) ότι δεν απαιτείται η σύνταξη πίνακα καταταξής για τους υποψήφιους (τους αποσείρανε ήδη), θα ειδόποιουν τηλεφωνικά όσους έχουν σκοπό να πάρουν και 2) παράληψη σταδίου υποβολης ενστάσεων ( οι ενστάνσεις έχουν ετσι και αλλιως σταματήσει). Γιατί βγάλανε αυτήν την εγκύκλιο τώρα?
Παράθεση από: Li0 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 05:35:05 pmνα ρωτησω και εγω κάτι: όταν είσαι πρώτος στη λιστα ο διευθυντής είναι υποχρεωμένος να σου δώσει και τις 12 ώρες ή είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός πόσες θα δώσει και που. Αυτό το ρωτάω γιατι παίζει πολύ βυσμα εδω για να δω αν θα αδικηθούν οι πάνω προκειμένου να ευνοηθούν οι από κάτω. π.χ. αν εσκεμμένα δώσει από 6 ώρες για να πάρουν δύο άτομα γιατι ο δευτερος στη λίστα είναι κομματόσκυλο 12 στο πρωτο και οτι περισσεψει στον επομενο
είναι 2 ώρες ανα τμήμα
Παράθεση από: Pantsik στις Νοεμβρίου 11, 2011, 05:55:27 pmείναι 2 ώρες ανα τμήμαΜόνο?!?!??!?!Δηλαδή 6 τμήματα μας κάουν 12 ώρες. Επομένως ένας καθηγητής αρκεί....Κρίμα που είμαι και πρώτη! Ένας αποσπασμένος φτάνει για να μείνω εκτός
Παράθεση από: sylvia77 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 05:58:46 pmΠαράθεση από: Pantsik στις Νοεμβρίου 11, 2011, 05:55:27 pmείναι 2 ώρες ανα τμήμαΜόνο?!?!??!?!Δηλαδή 6 τμήματα μας κάουν 12 ώρες. Επομένως ένας καθηγητής αρκεί....Κρίμα που είμαι και πρώτη! Ένας αποσπασμένος φτάνει για να μείνω εκτός και εγω που ειμαι πρωτος στην ειδικοτητα μου , εμαθα οτι πηραν μονιμο που καλυψε τις ωρες.............πανε χαμενα τα χρηματα που ειχα δωσει για να στειλω την αιτηση με courrier