0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sylvia77 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 11:42:49 amΈχουν γίνει διορθώσεις.Αρκετοί γνωστοί μου που ήταν στις "μη ελεγμένες" είναι τώρα στις κανονικές λίστεςμπορει... πάντως παραμένουν ακόμα σχολεία όπου σε ειδικότητες έχουν μόνο ανέλεγκτες αιτήσεις και καθόλου ελεγμένες..
Έχουν γίνει διορθώσεις.Αρκετοί γνωστοί μου που ήταν στις "μη ελεγμένες" είναι τώρα στις κανονικές λίστες
Να πάρετε καλύτερα τηλέφωνο να τους ρωτήσετε.
Παράθεση από: sylvia77 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 12:00:41 pmΝα πάρετε καλύτερα τηλέφωνο να τους ρωτήσετε.
Και με τις ενστάσεις τι γίνεται τώρα; Όσοι είχαν στείλει, θα ξαναστείλουν; Γιατί δε βλέπω να τις έλαβαν υπόψιν τους.
εγω απορω οταν βγουν οι τελικοι πινακες στις ειδικοτητες εκεινες που δεν υπαρχουν ελεγμενες αιτησεις τι θα κανουν? δεν θα καλεσουν κανενα?
Παράθεση από: Lucinda στις Νοεμβρίου 22, 2011, 11:55:13 amΚαι με τις ενστάσεις τι γίνεται τώρα; Όσοι είχαν στείλει, θα ξαναστείλουν; Γιατί δε βλέπω να τις έλαβαν υπόψιν τους.κανε ξανα ενσταση , προσωρινοι ειναι οι πινακες παλι , οχι οριστικοι
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 12:29:54 pmΠαράθεση από: Lucinda στις Νοεμβρίου 22, 2011, 11:55:13 amΚαι με τις ενστάσεις τι γίνεται τώρα; Όσοι είχαν στείλει, θα ξαναστείλουν; Γιατί δε βλέπω να τις έλαβαν υπόψιν τους.κανε ξανα ενσταση , προσωρινοι ειναι οι πινακες παλι , οχι οριστικοιΣτη δική μου περίπτωση έχουν μετρήσει λάθος τα μόρια. Τους είχα στείλει ένσταση, αλλά απ' ότι βλέπω δεν άλλαξε κάτι. Η απορία μου είναι, πρέπει να ξαναστείλω την ένσταση (το οποίο σημαίνει άλλα 13 ευρώ) ή θα εξεταστεί η πρώτη που είχα στείλει κι αν είναι θα διορθωθεί στους τελικούς πίνακες; Παίρνω τηλέφωνο, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...Δε μπορώ να σκορπάω τα λεφτά στις ενστάσεις, επειδή αυτοί δε ξέρουν τι τους γίνεται! Το αποδεικτικό από την κούριερ το έχω, αλλά πώς το χρησιμοποιώ σε αυτή τη περίπτωση;
Παράθεση από: Lucinda στις Νοεμβρίου 22, 2011, 01:06:40 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 12:29:54 pmΠαράθεση από: Lucinda στις Νοεμβρίου 22, 2011, 11:55:13 amΚαι με τις ενστάσεις τι γίνεται τώρα; Όσοι είχαν στείλει, θα ξαναστείλουν; Γιατί δε βλέπω να τις έλαβαν υπόψιν τους.κανε ξανα ενσταση , προσωρινοι ειναι οι πινακες παλι , οχι οριστικοιΣτη δική μου περίπτωση έχουν μετρήσει λάθος τα μόρια. Τους είχα στείλει ένσταση, αλλά απ' ότι βλέπω δεν άλλαξε κάτι. Η απορία μου είναι, πρέπει να ξαναστείλω την ένσταση (το οποίο σημαίνει άλλα 13 ευρώ) ή θα εξεταστεί η πρώτη που είχα στείλει κι αν είναι θα διορθωθεί στους τελικούς πίνακες; Παίρνω τηλέφωνο, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...Δε μπορώ να σκορπάω τα λεφτά στις ενστάσεις, επειδή αυτοί δε ξέρουν τι τους γίνεται! Το αποδεικτικό από την κούριερ το έχω, αλλά πώς το χρησιμοποιώ σε αυτή τη περίπτωση;στειλε παλι την ενσταση και το αποδεικτικο του κουριερ αλλα κρατα το προτοτυπο................οταν βγουν οι ενστασεις θα ανακοινωθει και ο καθενας θα εχει ατομικη απαντηση δημοσιοποιημενη οχι απαντητικη επιστολη , ετσι εγινε περυσι και τα ανεβασαν στο διαδυκτιο στην ιστοσελιδα τους και απαντουσαν για τον καθενα ποιες ενστασεις εγιναν αποδεκτες , ποιες οχι και γιατι
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 01:13:14 pmΠαράθεση από: Lucinda στις Νοεμβρίου 22, 2011, 01:06:40 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 12:29:54 pmΠαράθεση από: Lucinda στις Νοεμβρίου 22, 2011, 11:55:13 amΚαι με τις ενστάσεις τι γίνεται τώρα; Όσοι είχαν στείλει, θα ξαναστείλουν; Γιατί δε βλέπω να τις έλαβαν υπόψιν τους.κανε ξανα ενσταση , προσωρινοι ειναι οι πινακες παλι , οχι οριστικοιΣτη δική μου περίπτωση έχουν μετρήσει λάθος τα μόρια. Τους είχα στείλει ένσταση, αλλά απ' ότι βλέπω δεν άλλαξε κάτι. Η απορία μου είναι, πρέπει να ξαναστείλω την ένσταση (το οποίο σημαίνει άλλα 13 ευρώ) ή θα εξεταστεί η πρώτη που είχα στείλει κι αν είναι θα διορθωθεί στους τελικούς πίνακες; Παίρνω τηλέφωνο, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...Δε μπορώ να σκορπάω τα λεφτά στις ενστάσεις, επειδή αυτοί δε ξέρουν τι τους γίνεται! Το αποδεικτικό από την κούριερ το έχω, αλλά πώς το χρησιμοποιώ σε αυτή τη περίπτωση;στειλε παλι την ενσταση και το αποδεικτικο του κουριερ αλλα κρατα το προτοτυπο................οταν βγουν οι ενστασεις θα ανακοινωθει και ο καθενας θα εχει ατομικη απαντηση δημοσιοποιημενη οχι απαντητικη επιστολη , ετσι εγινε περυσι και τα ανεβασαν στο διαδυκτιο στην ιστοσελιδα τους και απαντουσαν για τον καθενα ποιες ενστασεις εγιναν αποδεκτες , ποιες οχι και γιατιΝαι αλλά εγώ θα ξαναπληρώσω για την στείλω δεύτερη φορά την ένσταση. Δε στέλνω τίποτα.