0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εννοώ να διδάξει στα ΣΔΕ με πλήρες ωράριο - αυτό φυσικά και γίνεται.Εννοώ να είναι σε σχολείο ή άλλη υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και να είναι και στην λίστα των ωρομισθίων στα ΣΔΕ!!!!!
ισχύει ότι παίρνει κάποιος απαλλαγή από έκδοση τεβε όταν έχει ικα;; το άκουσα κι αυτό;!
Οπως ειπα και παραπανω εγω πηρα να ρωτησω για ποιο λογο η αιτηση μου ειναι στις μη ελεγμενες και ειπαν οτι πρεπει να κανω ενσταση για να το μαθω!!!!Δηλ. θα κανω ένσταση οτι ζηταω να μαθω το λογο για τον οποίο η αιτηση μου θεωρείται μη ελεγμενη...Λογικά θα την εξετάσουν και θα μου πουν π.χ οτι δεν έχουν παραλάβει τα δικαιολογητικά...Και μετά τι??? Θα ξανακάνω ενσταση για να στειλώ το αποδεικτικό απο την κούριερ??? Και τι θα γινει? Μηπως θα τα βρουνε?Θα μου πει κάποιος ότι μαζί με την πρώτη ένσταση, να στείλω και το αποδεικτικό απο την κούριερ...Και γιατι να το κάνω αυτό?? Η μη παραλαβη των δικαιολογιτικών μπορεί να είναι ένας απο τους πολλούς λόγους για τους οποίους η αίτηση θεωρειται μη ελεγμενη... Τι θα κανουμε δηλαδή?? Θα πρεπει να φανταστουμε όλους τους πιθανούς λόγους...!!Έλεος πια, μας έχουν βγαλει το λάδι...Αν υπαρχει καποιος που πηρε σε ενα τηλ και του ειπαν προφορικά το λόγο, ας μας πει....
Ερώτηση για όσους γνωρίζουν τα του ΟΑΕΕ. Ο ΟΑΕΕ σου δίνει βιβλιάριο υγεία το οποίο ανανεώνεται κάθε χρόνο σύμφωνα με τα ένσημα-εισφορές του προηγούμενου χρόνου όπως γίνεται στο ΙΚΑ;