0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας, θέλω να ρωτήσω δικαιούμαστε δώρο χριστουγέννων 2011 όσοι δούλεψαν πέρυσι στα ΣΔΕ ; Ξέρω οτι δικαιούνται όσοι δουλεύουν απο 1 Μαϊου μεχρί και 31 Δεκεμβρίου δώρο χριστουγέννων και όσοι δουλεύουν λιγότερο διάστημα ένα μέρος του δώρου .Εμείς δουλέψαμε Μάϊο και Ιούνιο φέτος .Σίγουρα δεν είναι κάποιο πόσο της προκοπής πιστεύω στη περίπτωση μου να είναι γύρω στα 20 ευρώ.
Παράθεση από: afriendforyou στις Δεκεμβρίου 08, 2011, 04:30:04 pmΓειά σας, θέλω να ρωτήσω δικαιούμαστε δώρο χριστουγέννων 2011 όσοι δούλεψαν πέρυσι στα ΣΔΕ ; Ξέρω οτι δικαιούνται όσοι δουλεύουν απο 1 Μαϊου μεχρί και 31 Δεκεμβρίου δώρο χριστουγέννων και όσοι δουλεύουν λιγότερο διάστημα ένα μέρος του δώρου .Εμείς δουλέψαμε Μάϊο και Ιούνιο φέτος .Σίγουρα δεν είναι κάποιο πόσο της προκοπής πιστεύω στη περίπτωση μου να είναι γύρω στα 20 ευρώ. Ναι, δικαιούνται όλοι όσοι έχουν δουλέψει αυτή την περίοδο.
Γειά και χαρά σας,αν και υποσχέθηκα πως δε θα ξαναγράψω εδώ, σήμερα βρήκα κάτι λόγω προσωπικής μου έρευνας!Αν κάποιος επιθυμεί να δει τι "βαθμό" πήρε στην αίτηση του, είτε ωρομίσθιος, είτε σύμβουλος, ας μπει ηλεκτρονικά στην υποβολή αίτησης του και θα δει αν του αλλάξανε τη βαθμολογια, από εκείνη , που είχε αρχικά υποβάλλει!Επειδή τα πάντα δεν είναι μονάχα παιδείας, αλλά κυρίως έρευνας!!!!!!!!!!Φιλικά!!!!!!!!!!!!!!
το μεταπτυχιακο μοριοδοτειται ως μεταπτυχιακο και οχι ως επιμορφωση στην εκπαιδευση ενηλικων. η επιμορφωση προϋποθετει ωρες παρακολουθησης σεμιναριων. αν δεν τις διαθετεις, σ' αυτο θα εχεις μηδενικα μορια
Παράθεση από: mariliane στις Δεκεμβρίου 09, 2011, 05:09:00 pmτο μεταπτυχιακο μοριοδοτειται ως μεταπτυχιακο και οχι ως επιμορφωση στην εκπαιδευση ενηλικων. η επιμορφωση προϋποθετει ωρες παρακολουθησης σεμιναριων. αν δεν τις διαθετεις, σ' αυτο θα εχεις μηδενικα μοριαναι αλλα το μεταπτυχιακο υποτιθεται ειναι στην επιμορφωση . τα σεμιναρια ειναι ανωτερα απο το μεταπτυχιακο? η για να μην σου δωσουν διπλα μορια μετρανε ετσι?
Σημερα μιλησα με ΣΔΕ και μου ειπαν μετα τα Χριστουγεννα τα αποτελεσματα.Οσο για ολα τα αλλα ειναι στο αερα μου ειπαν....Καληνυχτα Ελλαδα...Πρωτα ο μαθητης.....χαχαχαχαχα
Παράθεση από: pskouras στις Δεκεμβρίου 12, 2011, 08:11:43 pmΣημερα μιλησα με ΣΔΕ και μου ειπαν μετα τα Χριστουγεννα τα αποτελεσματα.Οσο για ολα τα αλλα ειναι στο αερα μου ειπαν....Καληνυχτα Ελλαδα...Πρωτα ο μαθητης.....χαχαχαχαχαΜε ΣΔΕ; Καλά αυτοί στα σχολεία (ακόμα και οι διευθυντές) δεν έχουν ιδέα. Το λέω γιατί μίλησα πρόσφατα με το διευθυντή του δικού μου ΣΔΕ. Μόνο από το ΙΔΕΚΕ αν θα μάθουμε κάτι.Ποια είναι "όλα τα άλλα";