0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: afriendforyou στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 07:46:19 pmΑπο ότι ξέρω μέχρι 21 Δεκεμβρίου πρέπει υποχρεωτικά να έχει μπει το δώρο οπότε περίμενε μερικές μέρες ...δεν μπαίνει δώρο απο τα σδε αφου ειχαμε συμβαση εργου................ουτε το πασχα ουτε επιδομα αδειας ειχαμε παρει.............
Απο ότι ξέρω μέχρι 21 Δεκεμβρίου πρέπει υποχρεωτικά να έχει μπει το δώρο οπότε περίμενε μερικές μέρες ...
Παράθεση από: mpesg στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 07:47:56 pmΠαράθεση από: afriendforyou στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 07:46:19 pmΑπο ότι ξέρω μέχρι 21 Δεκεμβρίου πρέπει υποχρεωτικά να έχει μπει το δώρο οπότε περίμενε μερικές μέρες ...δεν μπαίνει δώρο απο τα σδε αφου ειχαμε συμβαση εργου................ουτε το πασχα ουτε επιδομα αδειας ειχαμε παρει.............Αφού πέρσι είχαμε πάρει δώρο χριστουγέννων από τα ΣΔΕ.
Υποθέτω τον Ιανουάριο στην καλύτερη περίπτωση...
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!Επανέρχομαι στο θέμα των ΣΔΕ με την εξής απορία: Τα ΣΔΕ της περιοχής σας έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους για φέτος; Με το θέμα των ωρομισθίων, η κατάσταση είναι σχετικά γνωστή. Προς το παρόν δεν κινείται τίποτα. Το ερώτημα όμως είναι "τι γίνεται στα σχολεία όλον αυτόν τον καιρό; Λειτουργούν; Ποιος κάνει μάθημα;"