0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχεις δικαίωμα μέσα σε 3 μέρες να παρουσιαστείς. Αν δεν παρουσιαστείς τότε αυτοδίκαια περνάνε στον επόμενο. Οπότε έχεις περιθώριο!!!
Δεν ξέρω εαν τελικά μας βάλουν να κάνουμε έναρξη στον ΟΑΕΕ στα ΣΔΕ.Αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι πέρυσι μας έβαζαν να υπογράφουμε υπεύθυνη δήλωση ότι δεν δουλεύουμε σε δύο φορείς του ΙΔΕΚΕ .( Τα ΙΕΚ πέρυσι πήγαν στο ΙΔΕΚΕ ).Δεν ξέρω τι θα γίνει φέτος αλλά μπορεί και ο νέος φορέας να κάνει το ίδιο. Τελικά ισχύει το οτι πρέπει να κάνουμε έναρξη στον ΟΑΕΕ? Εγώ δεν δουλεύω κάπου τώρα αλλά περιμένω να με καλέσουν απο το ΙΕΚ στις 10/02.
Ευχαριστω για την απαντηση. Θα μας καλεσουν στις 10/02, θα ενημερωθουμε στις 13 και στις 15 αρχιζουν τα μαθηματα. Ελπιζω να εχει ξεκαθαρισει με το ΣΔΕ μεχρι τις 10 για να ξερω αν θα δεχτω τις ωρες. Σε καθε περιπτωση το ΣΔΕ ειναι καμια ωρα απο το σπιτι μου (παραρτημα) και δε συμφερει καθολου τελικα...
πότε αρχίζουν να τηλεφωνουν??? θυμάται κανείς απο πέρυσι?
Παράθεση από: Li0 στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 04:59:25 pmπότε αρχίζουν να τηλεφωνουν??? θυμάται κανείς απο πέρυσι? Έχουν ειδοποιήσει κανένα σήμερα ;