0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mariliane στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 04:31:31 pmειπαμε, ο συλλογος ειναι μεχρι 1 ωρα την εβδομαδα. εξαρταται απο το διευθυντη και οχι απο τους επιμορφωτες.Προφανώς έκανα χιούμορ. Αλλά και σύλλογος κάθε εβδομάδα υπερβολή μου φαίνεται.
ειπαμε, ο συλλογος ειναι μεχρι 1 ωρα την εβδομαδα. εξαρταται απο το διευθυντη και οχι απο τους επιμορφωτες.
Αν τελικά ισχύσει η υποχρέωση μας για έκδοση ΑΠΥ και όχι απόδειξης δαπανών μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει πρόσφατα ερευνήσει αν μπορούμε να πάρουμε εξαίρεση απο ΟΑΕΕ όταν είμαστε ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ (χωρίς να συμπληρώνουμε 25 ένσημα). Ψάχνω ώρες στο Internet και έχω παρατηρήσει ότι οι απόψεις διϊστανται ανάλογα με το κάθε υποκατάστημα ΟΑΕΕ. Από την νομοθεσία γνωρίζω ότι δεν έχει βγει κάποιος άλλος σχετικός νόμος εκτός του άρθρου 39 του Ν.2084/92 σύμφωνα με τον οποίο επιτρέπεται να κρατήσουμε το ΙΚΑ σαν φορέα ασφάλισης ανεξάρτητα του αριθμού των ενσήμων.
Παράθεση από: xandra στις Φεβρουαρίου 12, 2012, 12:37:15 pmΑν τελικά ισχύσει η υποχρέωση μας για έκδοση ΑΠΥ και όχι απόδειξης δαπανών μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει πρόσφατα ερευνήσει αν μπορούμε να πάρουμε εξαίρεση απο ΟΑΕΕ όταν είμαστε ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ (χωρίς να συμπληρώνουμε 25 ένσημα). Ψάχνω ώρες στο Internet και έχω παρατηρήσει ότι οι απόψεις διϊστανται ανάλογα με το κάθε υποκατάστημα ΟΑΕΕ. Από την νομοθεσία γνωρίζω ότι δεν έχει βγει κάποιος άλλος σχετικός νόμος εκτός του άρθρου 39 του Ν.2084/92 σύμφωνα με τον οποίο επιτρέπεται να κρατήσουμε το ΙΚΑ σαν φορέα ασφάλισης ανεξάρτητα του αριθμού των ενσήμων.Εγώ το ρώτησα πριν περίπου 2 εβδομάδες και μου είπαν από τον ΟΑΕΕ οτι μπορούμε να παρουμε εξαίρεση και με λιγότερα ένσημα αλλά δεν ήταν σίγουρος ο υπάλληλος πόσα ακριβώς και πάνω. Εγώ που έχω 21-22 μου είπε οτι γίνεται. Κάτι ανέφερε οτι ήταν πάνω από 15 αλλά συνέχεια τα αλλάζουν λέει αυτά.
ο ωρομίσθιος των 4 ωρών έχει ΙΚΑ και εργασία. Εξαιρείται?Ο ΑΜΩ των 6?
Παράθεση από: noname στις Φεβρουαρίου 12, 2012, 10:42:52 pmο ωρομίσθιος των 4 ωρών έχει ΙΚΑ και εργασία. Εξαιρείται?Ο ΑΜΩ των 6?Το ποιός εξαιρείται το ξέρει ο ίδιος. Ούτε ο ωρομίσθιος των 4 ωρών εξαιρείται αν λαμβάνει δύο ενοίκια των 400 ευρώ το μήνα. Εν τέλει λέω ότι όποιος έχει εξασφαλίσει την επιβίωση του, γιατί για αυτό μιλάμε πλέον, ας μην καταλάβει και δεύτερη θέση, όταν ο διπλανός δεν έχει τίποτα.