0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μου τηλεφωνησε ο διευθυντής για 6 ωρες στο σδε φυλακών λάρισας και μου ειπε μονο με ΑΠΥ
περιφερεια αν. μακεδονιας θρακης
ρε παιδιά ειναι δυνατόν??γιατι να το δεχτούμε να κοβουμε ΑΠΥ??δεν μπορούμε να κινηθούμε συλλογικά??αν μου δώσουν 6 ώρες και δεν δουλεύω αλλου για να μπορω να κανω εξαίρεση θα πρέπει να μπω στο Τεβε?να σας πω οτι παλαιοτερα ειχα κάνει εξαίρεση δεν πλήρωνα βέβαια τεβε αλλά και φπα πλήρωνα καθε μήνα και περαίωση μου ήρθε, επιπλέον δεν έπαιρνα καθόλου ένσημα απτο τεβε αλλά τα 3 ένσημα που κολούσα σε μια επιχείρηση το μήνα. Δούλους θέλουν και μάλιστα με προσόντα!!Δεν ντρέπονται λίγο. Να το κοινοποιησουμε παντού αυτό που συμβαίνει. Να μην τρώμε οτι μας δίνουν.
Συνάδελφοι το ωρομίσθιο πόσο θα είναι; Είπαν σε κάποιον κάτι;Εμένα ο διευθυντής μου είπε ότι είναι 100% ΑΠΥ, αλλά για ώρες και αμοιβή τίποτα.Ξέρει κανείς τι παίζει με τα χρήματα;
αχ παιδια τελικά τζάμπα περιμενα...δεν με καλέσανε αν έχω την πρώτη θέση σε κατάταξη, οπως έμαθα υπάρχει μόνιμος αρα παπαλα κ απο τα σδε...αν το ήξερα θα δήλωνα τουλάχιστον άλλο σδε της περιφέρειας...καλή χρονιά σας εύχομαι και να κάνετε κάτι συλλογικά με το θέμα της απόδειξης!!
Παράθεση από: bageta στις Φεβρουαρίου 13, 2012, 08:35:23 pmαχ παιδια τελικά τζάμπα περιμενα...δεν με καλέσανε αν έχω την πρώτη θέση σε κατάταξη, οπως έμαθα υπάρχει μόνιμος αρα παπαλα κ απο τα σδε...αν το ήξερα θα δήλωνα τουλάχιστον άλλο σδε της περιφέρειας...καλή χρονιά σας εύχομαι και να κάνετε κάτι συλλογικά με το θέμα της απόδειξης!!παρε τηλεφωνο να ρωτησεις εαν θα παρουν ωρομισθιο και σε μενα υπαρχει μονιμος και μου εδωσαν μονο 6 ωρες, ρωτησε τον διευθυντη του σδε, ισως εχουν καποιες ωρες και για σενα