0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα κι από εμένα. ξέρετε αν καλούν μόνο για πληροφορική ή και άλλους γραμματισμούς? Περιμένω να μ καλέσουν αλλά δεν έχω κανένα νέο. μήπως να τηλεφωνήσω στον διευθυντή του σδε?
@mpesg Παρόλα αυτά θα πληρώσει κανονικά η συνάδελφος την έναρξη στον ΟΑΕΕ;
εκοβα σε διαφορετικες ημερομηνιες για τον ιδιο μηνα δηλαδη τον ιουλιο εκοψα για μαιο και ιουνιο με ολο το ποσο , στα ιεκ που περασαν στο ιδεκε, εκοψα τον ιουλιο αποδειξεις για καθε εβδομαδα χωρις κρατησεις διοτι το εβδομαδιαιο δεν ηταν πανω 300 ευρω ενω για τα σδε επειδη το μηνιαιο ηταν πανω απο 300 ευρω εκοβα συνολικη αποδειξη με παρακρατηση 20%, η ομαδα εργου που θα ειναι υπευθυνη θα ενημερωνει με τηλεφωνο σε σδε τον καθενα ξεχωριστα τι πρεπει να κανει..........γενικο συμπερασμα οτι θελουν κανουν και αναλογα την ομαδα εργου που ειναι υπευθυνη
καλησπερα. συγνωμη αν εχει απαντηθει το θεμα αλλα δεν το ειδα. με καλεσαν σημερα απο σδε αττικης για 9 ωρες. ειμαι αναπληρωτρια πληρους και εχω ασφαλιστει πριν το1993. θα πρεπει να πληρωνω τεβε; ποσα λεφτα; αραγε αξιζει; που θα μαθω σιγουρα;
επειδη φετος δουλευω αλλα του χρονου μπορει να ειμαι ανεργη, το συζητω γιατι μου ειπαν οτι ειναι προσον να εχεις προϋπηρεσια απο σδε
Παράθεση από: kairi στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 10:20:18 pmεπειδη φετος δουλευω αλλα του χρονου μπορει να ειμαι ανεργη, το συζητω γιατι μου ειπαν οτι ειναι προσον να εχεις προϋπηρεσια απο σδεΣε τι ακριβώς είναι προσόν; Ούτε για την ίδια την προκήρυξη των ΣΔΕ έδινε επιπλέον μόρια η εκπαιδευτική προυπηρεσία σε ενήλικες φέτος, ούτε για τον πίνακα αναπληρωτών μετράει σύμφωνα με τον νέο νόμο.
Παράθεση από: Green στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 10:56:00 pmΠαράθεση από: kairi στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 10:20:18 pmεπειδη φετος δουλευω αλλα του χρονου μπορει να ειμαι ανεργη, το συζητω γιατι μου ειπαν οτι ειναι προσον να εχεις προϋπηρεσια απο σδεΣε τι ακριβώς είναι προσόν; Ούτε για την ίδια την προκήρυξη των ΣΔΕ έδινε επιπλέον μόρια η εκπαιδευτική προυπηρεσία σε ενήλικες φέτος, ούτε για τον πίνακα αναπληρωτών μετράει σύμφωνα με τον νέο νόμο.επειδη γενικα δεν το πολυσκεφτομαι, ειπα να αρνηθω με τη μια. επειδη ομως οι καιροι ειναι δυσκολοι ειπα να το κουβεντιασω πρωτα μαζι σας. μαλλον δεν αξιζει τον κοπο τελικα...