0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά!!!Εμένα μου έδωσαν μεχρι και 20 εικοσι ώρες!!!
Παράθεση από: EK06 στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 05:44:02 pmΣωστά!!!Εμένα μου έδωσαν μεχρι και 20 εικοσι ώρες!!!Σε περίπτωση που γίνει τώρα οποιαδήποτε αλλαγή στον αριθμό των προτεινόμενων ωρών, οφείλουν να ξαναενημερώσουν τους υποψηφίους του πίνακα από την αρχή. Κάποιος αρνήθηκε για τις ώρες που του πρότειναν αρχικά, δεν ξέρουν τι θα έκανε αν του είχαν προτείνει τον αυξημένο αριθμό ωρών. Εν τω μεταξύ 20 ώρες σε ένα άτομο είναι παράνομο, πως θα δικαιολογήσουν την μισθοδοσία;
ηδη αλλαγη στις ωρες εχει γινει. αναλογα με τις αναγκες, ο ωρομισθιος μπορει να δουλεψει μεχρι και 15 ωρες εβδομαδιαιως. αλλα και παλι δε συμφερει. σ' αυτη την περιπτωση ερχεται περιπου 5,50-6 ευρω η ωρα.
Παράθεση από: Green στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 05:50:39 pmΠαράθεση από: EK06 στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 05:44:02 pmΣωστά!!!Εμένα μου έδωσαν μεχρι και 20 εικοσι ώρες!!!Σε περίπτωση που γίνει τώρα οποιαδήποτε αλλαγή στον αριθμό των προτεινόμενων ωρών, οφείλουν να ξαναενημερώσουν τους υποψηφίους του πίνακα από την αρχή. Κάποιος αρνήθηκε για τις ώρες που του πρότειναν αρχικά, δεν ξέρουν τι θα έκανε αν του είχαν προτείνει τον αυξημένο αριθμό ωρών. Εν τω μεταξύ 20 ώρες σε ένα άτομο είναι παράνομο, πως θα δικαιολογήσουν την μισθοδοσία;Γιατί είναι παράνομη η ανάθεση 20 ωρών; Υπάρχει ανώτατο όριο στην δευτεροβάθμια; Ποιο είναι το μέγιστο των ωρών που δικαιούται να διδάσκει κανείς;
εγινε πλεον, μεχρι 15 ωρες ανα ωρομισθιο. το ανακοινωσαν στους διευθυντες απο το ιδεκε
Πως βγαίνει το 5,50 - 6 ευρώ η ώρα; αυτο βγαινει αν αφαιρεσεις το 22,5% απο το ποσο που θα αμοιβεσαι στο 15ωρο, μειον τις εισφορες στο ΤΕ
Στην περιπτωση μου εξαντληθηκαν οι πίνακες και τώρα με παρακαλάνε γιατί και εγώ δεν ΘΕΛΩ!!Ουσιαστικά ίσως είναι το καροτάκι τους!!!