0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επομένως αν κάποιος εξαιρεθεί απο το ΤΕ
Παράθεση από: GATTONI στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 06:28:39 pmεπομένως αν κάποιος εξαιρεθεί απο το ΤΕ
Πω πω παιδιά!Πολύ παρακαλητό από τους διευθυντάδες των ΣΔΕ. Κι εμένα με κάλεσαν αλλά δεν ξέρω ακόμα αν πάω.Έχω πλήρες ωράριο στο σχολείο φέτος. Μου είπε ότι αν έχω πλήρη ασφάλιση στο ΙΚΑ απαλάσσομαι από εισφορές όμως για επιβεβαίωση ΄θα πρέπει να πάρω αύριο στο ΙΚΑ να ρωτήσω. Εντωμεταξύ ήμουν προς το τέλος στον πίνακα και έχουν παραιτηθεί σχεδόν όλοι για να με καλέσουν...τι να πω..Δε βλέπω να κάνουν μάθημα φέτος..
Δεν έχω ιδέα. Πάντως του είπα ότι είμαι στο σχολείο και δε φάνηκε να τον 'πειράζει'. Άρα ίσως γίνεται. Τώρα πόσα τελικά μένουν καθαρά με το μπλοκάκι, δεν έχω καταλάβει..
Παράθεση από: mariliane στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 06:32:30 pmΠαράθεση από: GATTONI στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 06:28:39 pmεπομένως αν κάποιος εξαιρεθεί απο το ΤΕ
Δεν είναι τόσο μαύρη η κατάσταση κατά τη γνώμη μου.Καταρχάς ΦΠΑ δεν υπάρχει στη διδασκαλία.Αν απαλλαγείτε από τις εισφορές του ΟΑΕΕ (220 το μήνα) και σας δίνουν έναν αξιοπρπεπή αριθμό ωρών, ας πούμε 10, εγώ θα έλεγα να το σκεφτείτε.Ο δε λογιστής είναι 50ευρώ το τρίμηνο στην περίπτωσή μου.Μην απορρίπτετε τη θέση χωρίς να κάνετε πρώτα την έρευνά σας, ο καθένας ξεχωριστά. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.(Πηγαίνετε μια βόλτα αύριο το πρωί από έναν λογιστή και ζητήστε του να σας εξηγήσει ακριβώς τι σας συμφέρει καλύτερα).
Παράθεση από: sylvia77 στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 07:20:22 pmΔεν είναι τόσο μαύρη η κατάσταση κατά τη γνώμη μου.Καταρχάς ΦΠΑ δεν υπάρχει στη διδασκαλία.Αν απαλλαγείτε από τις εισφορές του ΟΑΕΕ (220 το μήνα) και σας δίνουν έναν αξιοπρπεπή αριθμό ωρών, ας πούμε 10, εγώ θα έλεγα να το σκεφτείτε.Ο δε λογιστής είναι 50ευρώ το τρίμηνο στην περίπτωσή μου.Μην απορρίπτετε τη θέση χωρίς να κάνετε πρώτα την έρευνά σας, ο καθένας ξεχωριστά. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.(Πηγαίνετε μια βόλτα αύριο το πρωί από έναν λογιστή και ζητήστε του να σας εξηγήσει ακριβώς τι σας συμφέρει καλύτερα).Δεν υπάρχει παρακράτηση φόρους 22,5%; Γιατί εμένα από το ΙΔΕΚΕ μου είπαν ότι έχει όταν μου ανέφεραν τα ποσά της ωριαίας αποζημίωσης.