0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε δεν συμφέρει και πολύ. Ποιος είναι ο μισθός για τις 12 ώρες μήπως γνωρίζεις. Και αυτά τα 500 που πρέπει να πληρώσει κανείς τα δίνεις μια φορά και τέλος;Καλέ, έλεος, γιατί δεν σε ασφαλίζουν στο ΙΚΑ όπως οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί;
Δηλαδή με 12 ώρες την εβδομάδα 720 ευρώ;Μου φαίνονται πολλά από την στιγμή που έχω δουλέψει 48 ώρες την εβδομάδα για 60 ευρώ.Και μια ακόμη ερώτηση. Αν δουλεύεις σε ΣΔΕ μπορείς παράλληλα να δουλεύεις κάπου αλλού με ένσημα;
Παράθεση από: serenata στις Ιουλίου 23, 2012, 02:46:29 pmΔηλαδή με 12 ώρες την εβδομάδα 720 ευρώ;Μου φαίνονται πολλά από την στιγμή που έχω δουλέψει 48 ώρες την εβδομάδα για 60 ευρώ.Και μια ακόμη ερώτηση. Αν δουλεύεις σε ΣΔΕ μπορείς παράλληλα να δουλεύεις κάπου αλλού με ένσημα;βγαλε την παρακρατηση φορου 20% βγαλε και τα διακοσια ευρω του οαεε το μηνα βγαλε και τα 50 του λογιστη και πες μου εαν σε συμφερει εφοσον ειναι η μοναδικη σου απασχοληση.φυσικα μπορεις να δουλευεις και αλλου με ενσημα ΙΚΑ και οταν παρεις συνταξη να σου αναγνωριστει μονο ενα ταμειο τοτε θα κλαις τις εισφορες που εδωσες για το δευτερο ταμειο για τη μητερα πατριδα