0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: DoMiSol στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 11:31:53 amΜόλις το διάβασα στο fb και έσκασα στα γέλια:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΌσα παιδιά θέλουν να πουν τα κάλανταθα πρέπει μέχρι τις 15 Δεκέμβρη να προσκομίσουντα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Οικονομικών,να κάνουν έναρξη επαγγέλματος Καλλιτέχνηκαι να πάρουν μπλοκ αποδείξεων-πληρωμών.Οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά με φυλάκιση έως και δύο χρόνια!Ισχύει και για των Φώτων.(εκ της γραμ. Νέας Γενιάς) Συγνώμη, αλλά θα το κλέψω γιατί μου άρεσε..............
Μόλις το διάβασα στο fb και έσκασα στα γέλια:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΌσα παιδιά θέλουν να πουν τα κάλανταθα πρέπει μέχρι τις 15 Δεκέμβρη να προσκομίσουντα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Οικονομικών,να κάνουν έναρξη επαγγέλματος Καλλιτέχνηκαι να πάρουν μπλοκ αποδείξεων-πληρωμών.Οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά με φυλάκιση έως και δύο χρόνια!Ισχύει και για των Φώτων.(εκ της γραμ. Νέας Γενιάς) Συγνώμη, αλλά θα το κλέψω γιατί μου άρεσε..............
Κύριοι, η παράσταση έλαβε τέλος!Με πολύ απλά λόγια, επιτρέποντας τις ΑΕΔ, θα γεμίσουν τα ΣΔΕ με μόνιμους που θα συμπληρώνουν το εισόδημά τους!!Μην ξεχνάμε ότι ειδικά για όσους δεν έχουν κλείσει καν 8-10 έτη τα εισοδήματα από το μισθό τους είναι κάτω του χιλιάρικου. Επομένως τι ποιο λογικο να στραφουν ολοι προς τα ΣΔΕ και τα ΙΕΚ!!Τώρα ειδικά που δεν είναι υποχρεωτικό το μπλοκάκι, μια χαρά τους έκατσεΟύτως ή άλλως εμείς οι υπόλοιποι δε μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε από πλευράς προϋπηρεσίας.Ευτυχώς που η εκπαίδευση δεν αποτελεί πλέον πρωτεύουσα πηγή εισοδήματος για μένα...!Θα έκλαιγα με μαυρο δάκρυ κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους!
Ρε παιδιά αφού στα Δ. ΙΕΚ δεν βγαίνουν πίνακες με μόρια, όποιους θέλει ο Διευθυντής βάζει. Για ποια προσμετρούμενη προϋπηρεσία μιλάτε;
Παράθεση από: lzdg στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 10:48:28 pmΡε παιδιά αφού στα Δ. ΙΕΚ δεν βγαίνουν πίνακες με μόρια, όποιους θέλει ο Διευθυντής βάζει. Για ποια προσμετρούμενη προϋπηρεσία μιλάτε;εαν μπειτε στο site του ιεκ ιωαννινων θα δειτε την περσινη μοριοδοτηση, υπαρχουν και φωτεινες ;)εξαιρεσεις
Συνάδελφε "ΤΙΚΟΣ" δεν ισχύουν αυτά που λες γιατι οι μονιμοι ποτε δεν ειχαν μπλοκακι γιατι ειχαν πληρη καλυψη απο το σχολειο και ουτε οι ωρομισθιοι που ειχαν καποια ενσυμα απο φροντιστηριο. Ειχες απαλλαγη απο το τεβε. οποτε μη σπερνεις τον πανικο. Να ευχεσαι να συνεχιζουν τα σχολεια να εχουν μαθητες για να δουλευουμε.
καλημέρα!!και εμείς οι άνεργοι θα δουλευουμε ανασφάλιστοι?
Δηλαδή τώρα μου λέτε ότι πρέπει να κρατησω την κάρτα ανεργίας και να μην ψάξω για άλλη δουλεια μέχρι τον Γενάρη, τότε δηλαδή θα στείλουμε τα χαρτιά οι 3 πρώτοι? και δεν παίζει να δουλέψω ποτε επειδη δεν έχω προϋπηρεσία,άσχετα αν έχω 4 χρονια ανεργίας?και μεταπτυχιακο στην εκπαίδευση ενηλίκων?ειναι τουλάχιστον ανήθικο καποιος που έχει ήδη εργασία να θελει και δεύτερη για περισσότερα χρήματα την στιγμη που υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι που θα μπορούσαν να κάνουν την ίδια δουλεια.
ειναι τουλάχιστον ανήθικο κάποιος που έχει ήδη εργασία να θέλει και δεύτερη για περισσότερα χρήματα την στιγμή που υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι που θα μπορούσαν να κάνουν την ίδια δουλειά.