0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλημερα πως θα ξερω σε ποιο σδε να κανω τα χαρτια μου αγου δεν εχουν βγει τα κενα?
Καλημέρα,τα σεμινάρια στις σχολές γονέων μετράνε να τα στείλουμε και αυτά;(οι βεβαιώσεις τους είναι σε ώρες)
ναι αλλα δε λεει οτο πρεπει να κανουμε τα χαρτια μας σε ενα μονο σδε? πως ξερω που να τα κανω? αν τα κανω πχ για τα σδε γιαννιτσων και δεν εχει την ειδικοτητα μου?
καλησπέρα και από εμένα. μίλησα με κάποιο σδε και έμαθα ότι μπορεί να καλύψουν θέσεις στο σδε από επιπλέον μόνιμους, περά των αποσπάσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Δεν ξέρω αν θα συμβεί και σε άλλα σδε. απλά το αναφέρω. επίσης, αναρωτιέμαι αν θα λειτουργήσουν όλα τα σδε ή τα παραρτήματα. οπότε, θεωρώ ότι η επιλογή του ΕΝΟΣ σδε θα γίνει κατά τύχη...Μίλησα και με δικηγόρο και μου είπε ότι δεν είναι σωστό να δηλώνουμε ένα σδε. Μπορεί ο οποιοσδήποτε π.χ. να διεκδικήσει διαφεύγοντα κέρδη αν δηλώσει σδε που δεν θα προσληφθεί για κάποιο λόγο..., ενώ θα μπορούσε να προσληφθεί σε κάποιο άλλο με βάση τα μόρια που θα συγκεντρώσει. αυτά τα ωραία...
Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν κάνει online αίτηση εκεί που δηλώνουμε το μεταπτυχιακό έχει επιλόγες : συναφές και μη συναφές . Συναφές ως προς τί ; ως προς το πτυχίο ; ή ως προς την εκπαίδευση ενηλίκων ;