0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνήθως οι 6 ώρες σε πόσες μέρες δίνονται;;
Παράθεση από: john-pe20 στις Απριλίου 23, 2008, 06:38:23 pmΣυνήθως οι 6 ώρες σε πόσες μέρες δίνονται;; 6 ώρες την εβδομάδα το ανώτερο.
Ναι αλλά λέω: Μπορεί οι 6 ώρες να δοθούν σε 2 μέρες η έστω σε 3 η σε 5 μέρες απο 1 η 2 ώρες;Κάποιος που έχει διδάξει σε ΣΔΕ μπορεί να μας ενημερώσει.Ολα όσα περιγράφεις είναι συνδυασμοί που έχουν συμβεί και εξαρτάται από το πώς βολεύει εσένα. Θα το συναποφασίσεις με το Δ/ντή του ΣΔΕ. Απλά είπα, ότι πάνω απο 6 ώρες την εβδομάδα δε δίνουν.
τι εννοεις οταν λες απο ΙΚΑ? τι να χρειάζεται το ΙΚΑ?
εχω παρακολουθησει ενα σεμιναριο του ΟΑΕΔ με τιτλο "νεες τεχνολογιες-ειδικευσεις".γνωριζει να μου πει κανεις, το δηλωνω στο πεδιο που γραφει η αιτηση νεες τεχνολογιες η εκει που γραφει εκπαιδευση ενηλικων?τα σεμιναρια που ειναι ασχετα με το αντικειμενο δινουν κανενα μοριο?εχω αλλα 2 απο αυτα...
Καλησπερα, 1)την αιτηση με τα δικαιολογητικά μπορούμε να την στείλουμε ακομα και την Δευτέρα 5 Μαΐου?η θα είναι εκπρόθεσμη?2)Έχω σαν προυπηρεσία καποιο χρονικο διαστημα σαν βοηθος επιμορφωτη σε προγραμματα επιμορφωσης δασκαλων βασισμένα στο πρόγραμμα "κοινωνία της πληροφορίας",Αυτό που πρέπει να το βάλω στην αίτηση?3)Επίσης γνωρίζει κανείς αν μετράει η προυπηρεσία πρακτικής άσκησης(σαν επαγγελματική)?Υπάρχουν και ένσυμα απο την συγκεκριμένη περίοδο
Παράθεση από: darknemus01 στις Απριλίου 28, 2008, 08:19:56 amΚαλησπερα, 1)την αιτηση με τα δικαιολογητικά μπορούμε να την στείλουμε ακομα και την Δευτέρα 5 Μαΐου?η θα είναι εκπρόθεσμη?2)Έχω σαν προυπηρεσία καποιο χρονικο διαστημα σαν βοηθος επιμορφωτη σε προγραμματα επιμορφωσης δασκαλων βασισμένα στο πρόγραμμα "κοινωνία της πληροφορίας",Αυτό που πρέπει να το βάλω στην αίτηση?3)Επίσης γνωρίζει κανείς αν μετράει η προυπηρεσία πρακτικής άσκησης(σαν επαγγελματική)?Υπάρχουν και ένσυμα απο την συγκεκριμένη περίοδο"Στην περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος, μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.Αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω fax και e-mail δεν θα ληφθούν υπόψη."για τα υπολοιπα δεν ξερω να σε πληροφορησω καλυτερα να δωτησεις το ΙΔΕΚΕ (η πρακτικη ασκηση μετραει παντως αν δεν απατωμαι αρκει να ειναι αναλυτικα σε μερες , μηνες)