0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν δούλεψα εγώ σε ΣΔΕ, θεολόγος έκανε το μάθημα του κοινωνικού γραμματισμού. Δεν ξέρω όμως αν έφταιγε το γεγονός ότι το ΣΔΕ ήταν απομακρυσμένο, παράρτημα.
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 21, 2012, 07:20:56 pmΤο τι κάνετε σε σχέση με την αίτηση δεν το ξέρω. Αλλά αφού έχει περάσει η προθεσμία για τις αίτησεις,ποιο είναι το νόημα του ερωτήματος; Φέτος δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Ρωτάς για του χρόνου;Αύριο λήγει η προθεσμία για να στείλουμε τα δικαιολογητικά μας! Λογικα γι'αυτό ρωτάει η Jane Eyre. Εγώ δεν έγραψα αναλυτικά πως τα υπολόγισα παρά μόνο ότι εργαζόμουν 24 ώρες τη βδομάδα και έγραψα και το σύνολο των ωρών όλης της χρονιάς.
Το τι κάνετε σε σχέση με την αίτηση δεν το ξέρω. Αλλά αφού έχει περάσει η προθεσμία για τις αίτησεις,ποιο είναι το νόημα του ερωτήματος; Φέτος δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Ρωτάς για του χρόνου;
Εγώ πάντως το έγραψα σε ένα απλό χαρτι όπου απαρίθμησα και όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά μου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το γράψεις σε υπεύθυνη δήλωση..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΔΥΣΚΟΛΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/font][/size]
Παράθεση από: debio στις Οκτωβρίου 21, 2012, 07:25:01 pmΌταν δούλεψα εγώ σε ΣΔΕ, θεολόγος έκανε το μάθημα του κοινωνικού γραμματισμού. Δεν ξέρω όμως αν έφταιγε το γεγονός ότι το ΣΔΕ ήταν απομακρυσμένο, παράρτημα.Όλες οι ειδικότητες, οι οποίες προβλέπεται από την προκήρυξη να διδάξουν κοινωνικό γραμματισμό είχαν καλύψει τις ώρες τους?Δεν έβρισκαν κανέναν άλλο από αυτές τις ειδικότητες να διδάξει?