0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: agnes στις Οκτωβρίου 22, 2012, 01:46:24 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΔΥΣΚΟΛΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/font][/size]αναλογα το σδε που δηλωσες.....στην επαρχια παντως εχεις πιο πολλες πιθανοτητες απ'οτι αθηνα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΔΥΣΚΟΛΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/font][/size]
Παράθεση από: vasodcim στις Οκτωβρίου 22, 2012, 08:17:51 amΠαράθεση από: agnes στις Οκτωβρίου 22, 2012, 01:46:24 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΔΥΣΚΟΛΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/font][/size]αναλογα το σδε που δηλωσες.....στην επαρχια παντως εχεις πιο πολλες πιθανοτητες απ'οτι αθηναστα γιαννιτσα
Παράθεση από: agnes στις Οκτωβρίου 23, 2012, 06:26:22 pmΠαράθεση από: vasodcim στις Οκτωβρίου 22, 2012, 08:17:51 amΠαράθεση από: agnes στις Οκτωβρίου 22, 2012, 01:46:24 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΔΥΣΚΟΛΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/font][/size]αναλογα το σδε που δηλωσες.....στην επαρχια παντως εχεις πιο πολλες πιθανοτητες απ'οτι αθηναστα γιαννιτσαΚαι αν δεν έχουμε δηλώσει γιαννιτσά τι κάνουμε?
Συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση .Φέτος μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε στα ΣΔΕ χωρίς εγγραφή στο ΟΑΕΕ αλλά να πληρωθούμε με Απόδειξη Επαγγελματικής Δαπάνη (ΑΕΔ). Πέρυσι γιατί δεν μας δινόταν η δυνατότητα αυτή ;Γιατί πέρυσι το Ι .ΝΕ.ΔΙ.
Παράθεση από: afriendforyou στις Οκτωβρίου 24, 2012, 05:31:26 pmΣυνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση .Φέτος μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε στα ΣΔΕ χωρίς εγγραφή στο ΟΑΕΕ αλλά να πληρωθούμε με Απόδειξη Επαγγελματικής Δαπάνη (ΑΕΔ). Πέρυσι γιατί δεν μας δινόταν η δυνατότητα αυτή ;Γιατί πέρυσι το Ι .ΝΕ.ΔΙ.
οπως γραψαμε και πιο πανω σε 2 μηνες περιπου