0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για οποίον θέλει να κάνει ένσταση η προκήρυξη λέει:ΕΝΣΤΑΣΕΙΣΤυχόν ενστάσεις κατά της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβάλλονται σεαποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη τηςανάρτησης της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι γίνεται με το θέμα των ενστάσεων;Ο ένας βαθμολογητής λαμβάνει το μεταπτυχιακό μου στην εκπαίδευση ενηλίκων ως συναφές και ο άλλος ως μη συναφές. Τι στέλνω ακριβώς;
Παράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 11, 2012, 03:27:58 pmΜπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι γίνεται με το θέμα των ενστάσεων;Ο ένας βαθμολογητής λαμβάνει το μεταπτυχιακό μου στην εκπαίδευση ενηλίκων ως συναφές και ο άλλος ως μη συναφές. Τι στέλνω ακριβώς;είσαι σίγουρη ότι είναι στην εκπαίδευση ενηλίκων;σου δώσαν 5 βαθμούς του μη συναφούς ή δεν σου δώσαν καθόλου;που σημαίνει ότι κάτι έκανες λάθος με την επικύρωση του μεταπτυχιακού ίσως.Ξέρει κανείς πότε θα καλέσουν άτομα;Μέσα Φλεβάρη όπως πέρυσι;
Δεν σου μέτρησαν το μεταπτυχιακό είτε επειδή δεν το επικύρωσες σωστά είτε επειδή δεν το διάβασαν καλά,τι να πω.Συνήθως παίρνουν έναν αλλά στις μεγάλες πόλεις μπορεί να πάρουν παραπάνω.Υποθέτω φιλόλογους παίρνουν παραπάνω.Απλά για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία το πότε θα καλέσουν επειδή φέτος φοιτώ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα ενώ έχω δηλώσει ΣΔΕ άλλης πόλης κι αν με πάρουν δεν μπορώ να γίνω χίλια κομμάτια.
Μάλλον αφελής ερώτηση: Να υποθέσω ότι προσλαμβάνεται ένα μόνο άτομο από κάθε ειδικότητα;
Μόλις παρατήρησα στη σελίδα με τις αιτησεις http://sde.ideke.edu.gr/ideke/default/index που έχουμε υποβάλλει από τον Οκτώβριο, πως η αίτηση μου λεει ότι υποβλήθηκε στις 12/11/12 ενώ εγώ την υπέβαλα στις 9/10/12!!! Επίσης έχει διορθωθεί (μάλλον από τις 12/11) γράφοντας μη συναφές το μεταπτυχιακό μου!Συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε σας?