0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το αρπα κολλα και η ασυστολη κοροιδια του ΙΝΕΔΙ
Ακριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.
Ενημερωθηκα σήμερα ότι τα τελικα αποτελέσματα θα αναρτηθούν 25 με 29 Ιανουαρίου.Θα περιμένουμε λοιπόνμμμμμμ!Eμένα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπανε πως θα βγαίνανε αυτή τη βδομάδα:)
Παράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!
Κάτι άσχετο ρε παιδιά. Το πιστοποιητικό Braille μοριοδοτείται??? Με ποιο τρόπο?? Στον πίνακα των μορίων τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό με την ενότητα 1.3??? Μοριοδότηση από σεμινάρια επιμόρφωσης??? Είναι δυνατόν??
Παράθεση από: taylor9916 στις Ιανουαρίου 15, 2013, 02:07:57 pmΠαράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησειwΠαράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 16, 2013, 02:38:54 amΠαράθεση από: taylor9916 στις Ιανουαρίου 15, 2013, 02:07:57 pmΠαράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!H ΑΕΔ έχει παρακράτηση φόρου εισοδήματος 20%...
Παράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησειwΠαράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 16, 2013, 02:38:54 amΠαράθεση από: taylor9916 στις Ιανουαρίου 15, 2013, 02:07:57 pmΠαράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!H ΑΕΔ έχει παρακράτηση φόρου εισοδήματος 20%...
Παράθεση από: taylor9916 στις Ιανουαρίου 15, 2013, 02:07:57 pmΠαράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!H ΑΕΔ έχει παρακράτηση φόρου εισοδήματος 20%...
Παράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!H ΑΕΔ έχει παρακράτηση φόρου εισοδήματος 20%...